Închide meniul

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Daniel Boloca! Presa din Italia scrie că ar putea juca pentru naţionala României!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 septembrie 2023, 16:48

Reclamă
Răsturnare de situaţie în privinţa lui Daniel Boloca! Presa din Italia scrie că ar putea juca pentru naţionala României!

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Daniel Boloca!

Daniel Boloca, în meciul cu Juventus / Profimedia Images

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Daniel Boloca! Jurnalistul italian Gabriele Boscgali anunţă că mijlocaşul lui Sassuolo ar putea evolua, până la urmă, pentru naţionala României!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Boloca declara în urmă cu câteva luni că a ales să joace pentru naţionala Italiei.

Răsturnare de situaţie în privinţa lui Daniel Boloca!

Totul sugerează că va reveni foarte curând”, a scris jurnalistul italian pentru canalesassuolo.it. Potrivit lui Gabriele Boscgali, sunt şanse ca Daniel Boloca să răspundă prezent dacă va primi convocare din partea selecţionerului Edi Iordănescu pentru următorul meci din preliminariile EURO 2024, cel cu Belarus. România va juca împotriva naţionalei statului Belarus pe 12 octombrie, în deplasare, şi împotriva Andorrei, acasă, pe 15 octombrie.

„Alegerea mea este să merg cu echipa națională a Italiei”, declara Daniel Boloca în urmă cu trei luni.

Daniel Boloca este unul dintre cei mai în formă mijlocaşi români. Mijlocaşul de 24 de ani, care are atât cetăţenie română, cât şi italiană este cotat de site-ul transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro.

Reclamă

Sezonul trecut, Daniel Boloca a evoluat pentru Frosinone, echipă care s-a clasat pe primul loc în Serie B. Boloca a putut fi văzut de nenumărate ori în AntenaPLAY, inclusiv atunci când Frosinone a sărbătorit primul loc şi calificarea directă în Serie A.

Evoluţiile foarte bune din tricoul lui Frosinone le-au atras atenţia celor de la Sassuolo, care au plătit o sumă considerabilă pentru a-l transfera. 10 milioane de euro le-a achitat Sassuolo celor de la Frosinone pentru a-l cumpăra pe Daniel Boloca, iar până acum investiţia s-a dovedit una de bun augur.

Daniel Boloca, prestație excelentă în meciul Sassuolo – Juventus 4-2. Ce notă a primit de la jurnaliștii italieni

Daniel Boloca, prestație excelentă în meciul Sassuolo – Juventus 4-2. Mijlocașul român a fost lăudat de jurnaliștii din peninsulă după această partidă.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul de 24 de ani a fost integralist în meciul câștigat de către Sassuolo cu scorul de 4-2, în fața celor de la Juventus. Victoria echipei sale a fost una surprinzătoare, având în vedere diferența dintre cele două formații.

După ce Sassuolo a produs o surpriză în ultima partidă jucată în Serie A, jurnaliștii din Italia i-au lăudat prestația lui Daniel Boloca, care a fost în teren pe toată durata meciului. Aceștia au menționat poziționarea bună a tânărului jucător, dar și calitățile ofensive ale acestuia.

„Evoluție solidă a fostului jucător al lui Frosinone, acționează ca un excelent paravan pentru apărare, împiedicând de mai multe ori ca mingea să ajungă la atacanții lui Juventus. În a doua repriză a fost foarte prezent și în jumătatea de teren adversă”, au notat jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com.

După această prestație, jurnaliștii publicației menționate anterior i-au oferit românului nota 7, după prestația solidă din partida cu „Bătrâna Doamnă”.

Daniel Boloca, notat cu 7 pentru evoluţia din meciul cu Juventus

Echipa lui Boloca, Sassuolo, a preluat rapid conducerea partidei, grație reușitei lui Lauriente, din minutul 12. Apoi, Juventus a egalat în minutul 21, după un autogol al lui Matias Vina. Totuși, tot gazdele aveau să puncteze înainte de pauză, prin Berardi.

În a doua parte a reprizei secunde, Juventus a revenit în joc grație reușitei lui Chiesa, din minutul 78. A urmat apoi golul lui Pinamonti, care a readus-o pe Sassuolo în avataj, în minutul 82.

Scorul final al partiei a fost stabilit de autogolul lui Gatti, care și-a trimis mingea în propria poată cu o execuție de zile mari. Jucătorul lui Juventus a trimis vrut să centreze balonul portarului, care nu se afla în apropiera porții, iar balonul s-a oprit direct în plasă.

Reclamă

După acest rezultat, echipa pregătită de Alessio Dionisi se află, cel puțin temporar, pe locul al 11-lea, cu 6 puncte în 5 meciuri. De cealaltă parte, Juventus este pe locul 4, cu 10 puncte în 5 meciuri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și