Închide meniul

Răzvan Burleanu, făcut praf după ratarea calificării la CM 2022. „Dacă l-au arestat pe Popescu ca să fie el preşedinte, ce să facem”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 21:03

Răzvan Burleanu, făcut praf după ratarea calificării la CM 2022. „Dacă l-au arestat pe Popescu ca să fie el preşedinte, ce să facem

Dumitru Dragomir a dat verdictul

Hepta

„E pus politic acolo, nu de capul lui. Dacă l-au arestat pe Popescu ca să fie el preşedinte, ce să facem? Burleanu nu poate fi dat jos. Strigăm la lună, lătrăm la lună, nu avem ce face. Nici fotbalişti nu mai avem. Toată lumea e de vină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: „E antrenor tare Edi dacă a avut contract dinainte”

Nu neapărat Rădoi e vinovat pentru acest insucces. A ajuns o performanţă să terminăm pe locul 5. Oricum pleacă Rădoi, i s-a terminat contractul, a anunţat că nu mai stă, la revedere şi un praz verde. E antrenor tare Edi dacă a avut contract dinainte”, a spus Dragomir, la prosport.ro.

România a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1 în faţa Islandei, astfel că a ajuns la baraj.

România, 24 de ani fără Mondiale!

România a ratat cea de-a şasea campanie consecutivă de calificare la un campionat mondial. Ultima oară când am participat la un turneu final a fost în 1998, când Generaţia de Aur scria istorie pentru ţara noastră.

De atunci, am ratat calificările pentru ediţiile din 2002, 2006, 2010, 2014, 2018 şi, acum, 2022. Cel mai aproape am fost în preliminariile pentru 2002 şi 2014, atunci când am fost eliminaţi la baraj, de Slovenia, respectiv Grecia.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și