Închide meniul

Răzvan Marin, discurs dur după România-Israel 1-1: „Decât să ne facem de râs, mai bine stăm acasă și ne uităm la televizor”

Alex Ioniță Publicat: 10 septembrie 2023, 9:33

Reclamă
Răzvan Marin, discurs dur după România-Israel 1-1: Decât să ne facem de râs, mai bine stăm acasă și ne uităm la televizor”

Răzvan Marin, discurs dur după România-Israel 1-1

Răzvan Marin, la o conferinţă de presă/ Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Răzvan Marin, discurs dur după România-Israel 1-1. Fotbalistul echipei naționale a avut o reacție surprinzătoare după rezultatul de egalitate înregistrat la partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elevii lui Edi Iordănescu au remizat, pe teren propriu, cu Israel, scor 1-1. Pentru „tricolori” urmează duelul cu selecționata din Kosovo, marți seară, de la ora 21:45. Partida va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Răzvan Marin, discurs dur după România-Israel 1-1. Mijlocașul s-a arătat dejamăgit de rezultatul înregistrat

Fotbalistul de 27 de ani s-a arătat nemulțumit de rezultatul înregistrat de „tricolori” la partida cu Israel, care a avut loc pe Arena Națională. Acesta a menționat faptul că România trebuie să câștige meciul cu Kosovo, pentru a avea șanse mai mari la calificare.

De asemenea, Răzvan Marin a spus că naționala trebuie să își revină, pentru a nu vedea un nou Campionat European din fața televizorului.

„Am terminat prost. Ce pot să spun? Îmi găsesc cu greu cuvintele, ne-am dorit foarte mult în seara asta, dar nu am reușit să profităm de oportunitatea avută și să câștigăm meciul. Puteam fi la egalitate de puncte cu Elveția, eram acolo pe primul loc cu ei și calificarea, în proporție de 70% era ca făcută, mai ales că vine meciul cu Kosovo de acasă și trebuie să îl câștigăm.

Reclamă

Avem două zile să pregătim meciul, trebuie să luăm cele trei puncte dacă vrem să mergem la European, dacă nu, mai bine stăm acasă.

Dacă vrem să ajungem la European trebuie să învățăm să jucăm astfel de meciuri, sunt meciuri cu miză, importante, la European va fi același lucru, vom da chiar de echipe mult mai grele. Dacă vrem să ajungem acolo și să ne facem de râs, mai bine stăm acasă și ne uităm la un alt European la televizor”, a spus Răzvan Marin.

Înainte de meciul cu România, selecționata din Kosovo a reușit să obțină un rezultat de egalitate cu Elveția. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar adversarii de marți ai „tricolorilor” au egalat în minutul 90+4, grație reușitei lui Muriqi.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Marin: „Acum jucăm prost și tot nu luăm nimic”

Fotbalistul echipei naționale și-a continuat discursul dur. Acesta a menționat faptul că nimeni nu este mulțumit de jocul primei reprezentative, chiar dacă echipa națională ocupă locul al 2-lea în grupa de calificare pentru Campionatul European din Germania, din 2024.

„Da, acum jucăm prost și tot nu luăm nimic. Suntem pe locul 2 dar nu cred că mulțumește pe nimeni jocul echipei naționale în acest moment, mie, personal, nu îmi place, nu mă simt bine când avem astfel de meciuri, cred că putem mult mai mult și de asta sunt așa supărat pe treaba asta.

e vede că avem un spirit de sacrificiu foarte mare, ne dorim să fim la European, dar trebuie să facem mult mai mult ca să fim prezenți acolo. Vedeți că și Elveția pierde puncte, noi dacă suntem la capacitate maximă sunt sigur că putem câștiga meciurile rămase și vom fi la European”, a continuat Răzvan Marin.

De asemenea, acesta a vorbit și despre meciul cu Kosovo, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, marți, de la ora 21:45, dar și despre șansele de calificare la turneul final din Germania.

„Nu cred că vom pierde meciul, mai ales că jucăm acasă, sper ca suporterii să fie din nou alături de noi. Suntem în continuare optimiști, suntem pe locul 2, dacă batem cu Kosovo suntem 70% calificați, după vin meciurile cu Andorra și Belarus. Dacă nici pe alea nu le câștigăm, cum am spus, mai bine rămnem acasă, cum au spus și oamenii de fotbal probabil, că nu merităm să fim la European”, a încheiat mijlocașul echipei naționale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” Vezi toate știrile
Citește și