Închide meniul
Video

Răzvan Marin se aşteaptă la critici după egalul din Belarus: „Sunt supărat, trist, toată ţara ştia că trebuia să câştigăm”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 13 octombrie 2023, 0:11 / Actualizat: 12 februarie 2024, 11:24

Răzvan Marin se aşteaptă la critici după egalul din Belarus

Răzvan Marin / AntenaSport

Răzvan Marin se aşteaptă la critici după egalul din Belarus. România a obţinut doar o remiză în Belarus şi a ratat şansa de a urca pe primul loc în Grupa I de calificare la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul naţionalei a transmis că tricolorii trebuie să se concentreze acum pe meciul cu Andorra, de duminică, şi ulterior să pregătească dubla cu Israel şi Elveţia.

Răzvan Marin se aşteaptă la critici după egalul din Belarus

Ne-am dorit, am dat tot ce am avut mai bun fiecare dintre noi, din păcate nu am reuşit să o băgăm în poartă.

Ne pare rău, dar mai avem 3 meciuri de jucat şi avem în continuare şanse să mergem la European.

Tristeţe (n.r.: îl încearcă). Dacă băteam astăzi, băteam şi Andorra, mergeam altfel în Israel. Cum am spus mai devreme, mai avem 3 meciuri şi, dacă e nevoie să mergem în Israel să câştigăm ca să mergem la European, vom face asta.

Reclamă

Ne-am gândit mai puţin la lucrurile astea. Îmi pare rău de ce se întâmplă în Israel, dar până la urmă nu e treaba noastră. Noi ne-am văzut de jocurile noastre. Am fost focusaţi pe ce am avut noi de făcut.

„Din păcate nu am reuşit să o băgăm în poartă”

Ştiam că o să ne aştepte un astfel de meci în Ungaria. Din păcate nu am reuşit să o băgăm în poartă.

Nu ştiu ce nu a mers, poate nu am reuşit să fim lucizi în ultimii 30 de metri. Să ajungem bine cu ultima pasă, să dăm la poartă, să ne creăm ocazii mult mai clare. Din păcate aşa a fost să fie, capul sus că mai avem un meci duminică de jucat.

Reclamă 4 / 0/3

Vine meciul de duminică acasă cu Andorra, trebuie să îl câştigăm, apoi vine dubla cu Israel şi Elveţia. Am spus-o, dacă trebuie să mergem în Israel să câştigăm, vom face asta.

„Am în continuare încredere că ne putem califica la European”

Nu ştim unde vom juca (n.r.: cu Israel), nu ştim ce va decide UEFA. Normal că ne este teamă să mergem acolo, ţinând cont de condiţiile din prezent. Până la urmă noi trebuie să ne facem treaba pe teren şi să ducem naţionala la European.

Simt că putem, am în continuare încredere. Acum bineînţeles că sunt supărat, trist, doream cu toţii să ne întoarcem cu 3 puncte. 

E normal să vină şi anumite critici, ştiam ce avem de făcut. Toată ţara ştia că acest meci trebuia să îl câştigăm. Trebuie să acceptăm, să ne vedem de treaba noastră şi ceea ce vine din exterior să ne afecteze cât mai puţin”, a declarat Răzvan Marin pentru AntenaSport după Belarus – România 0-0.

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după Belarus – România 0-0: „Am venit după 3 puncte, dar am plecat cu unul!”

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după Belarus – România 0-0. Naţionala României a ratat şansa de a trece pe primul loc în grupă, în contextul în care meciul Elveţiei cu Israel a fost amânat.

Selecţionerul României a spus că unul din motivele pentru care România nu a câştigat a fost că elevii săi nu au fost lucizi pe finalizare.

Contează mai puţin cum sunt eu nervos sau calm. Contează că am venit după 3 puncte şi am plecat doar cu unul. Consider că două zone de teren le-am gestionat bine spre foarte bine. Dacă e ceva ce m-a supărat e că nu am avut mai multă luciditate la finalizare. Echipei nu am ce să îi reproşez. Au pus suflet, s-au dăruit, dar am luat doar un punct”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce note au primit jucătorii echipei naționale, după egalul cu Belarus

Ce note au primit jucătorii echipei naționale, după egalul cu Belarus. Chiar dacă „tricolorii” nu au reușit să obțină cele 3 puncte, anumiți jucători convocați de Edi Iordănescu au reușit să aibă prestații remarcate de către experți.

Partida dintre Belarus și România a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Pentru „tricolori” urmează duelul cu Andorra, care se joacă duminică, pe Arena Națională, de la ora 21:45.

După o primă repriză sub așteptări făcută de către „tricolorii” lui Edi Iordănescu, singurul jucător care a fost remarcat de către specialiști a fost Denis Drăguș, care a avut câteva acțiuni periculoase în apropierea porții apărate de Ignatovich. Atacantul lui Gaziantep a fost schimbat în minutul 77 al duelului, iar în locul lui a intrat Louis Munteanu.

În repriza a 2-a, prima reprezentativă a României a avut mai multe ocazii la poarta Belarusului, iar, chiar dacă nu au reușit să obțină cele 3 puncte, jucătorii convocați la echipa națională au primit note bune din partea celor de la sofascore.ro.

Potrivit specialiștilor, cel mai bun jucător al echipei naționale a fost Andrei Rațiu, de la Rayo Vallecano, care a primit nota de 7,7, după prestația de pe stadionul lui Ujpest, din Budapesta. De asemenea, tot fundașul din La Liga a fost desemnat și omul meciului.

Iată notele obținute de către jucătorii României, după egalul cu Belarus:

Jucătorii care au intrat pe parcurs au primit următoarele note:

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și