Închide meniul
Video

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după Belarus – România 0-0: „Am venit după 3 puncte, dar am plecat cu unul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 octombrie 2023, 23:47

Reclamă

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după Belarus – România 0-0. Naţionala României a ratat şansa de a trece pe primul loc în grupă, în contextul în care meciul Elveţiei cu Israel a fost amânat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul României a spus că unul din motivele pentru care România nu a câştigat a fost că elevii săi nu au fost lucizi pe finalizare.

Prima reacţie a lui Edi Iordănescu, după Belarus – România 0-0

„Contează mai puţin cum sunt eu nervos sau calm. Contează că am venit după 3 puncte şi am plecat doar cu unul. Consider că două zone de teren le-am gestionat bine spre foarte bine. Dacă e ceva ce m-a supărat e că nu am avut mai multă luciditate la finalizare. Echipei nu am ce să îi reproşez. Au pus suflet, s-au dăruit, dar am luat doar un punct„, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ce note au primit jucătorii echipei naționale, după egalul cu Belarus

Ce note au primit jucătorii echipei naționale, după egalul cu Belarus. Chiar dacă „tricolorii” nu au reușit să obțină cele 3 puncte, anumiți jucători convocați de Edi Iordănescu au reușit să aibă prestații remarcate de către experți.

Partida dintre Belarus și România a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Pentru „tricolori” urmează duelul cu Andorra, care se joacă duminică, pe Arena Națională, de la ora 21:45.

Reclamă

După o primă repriză sub așteptări făcută de către „tricolorii” lui Edi Iordănescu, singurul jucător care a fost remarcat de către specialiști a fost Denis Drăguș, care a avut câteva acțiuni periculoase în apropierea porții apărate de Ignatovich. Atacantul lui Gaziantep a fost schimbat în minutul 77 al duelului, iar în locul lui a intrat Louis Munteanu.

În repriza a 2-a, prima reprezentativă a României a avut mai multe ocazii la poarta Belarusului, iar, chiar dacă nu au reușit să obțină cele 3 puncte, jucătorii convocați la echipa națională au primit note bune din partea celor de la sofascore.ro.

Potrivit specialiștilor, cel mai bun jucător al echipei naționale a fost Andrei Rațiu, de la Rayo Vallecano, care a primit nota de 7,7, după prestația de pe stadionul lui Ujpest, din Budapesta. De asemenea, tot fundașul din La Liga a fost desemnat și omul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Iată notele obținute de către jucătorii României, după egalul cu Belarus:

  • Horațiu Moldovan – 7,5
  • Nicușor Bancu – 7,0
  • Andrei Burcă – 7,4
  • Radu Drăgușin – 7,4
  • Andrei Rațiu – 7,7 (omul meciului)
  • Vladimir Screciu – 6,7
  • Denis Drăguș – 7,5
  • Nicolae Stanciu – 7,6
  • Răzvan Marin – 7,2
  • Dennis Man – 7,4
  • Denis Alibec – 7,0

Jucătorii care au intrat pe parcurs au primit următoarele note:

  • Olimpiu Moruțan – 7,3
  • Ianis Hagi – 6,9
  • Louis Munteanu – 6,6
  • Valentin Mihăilă – 6,7
  • Darius Olaru 6,6
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana Vezi toate știrile
Citește și