Închide meniul

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după răspunsul lui Gică Hagi când a fost întrebat dacă vine la naţionala României

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iulie 2024, 21:44

Reclamă
Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după răspunsul lui Gică Hagi când a fost întrebat dacă vine la naţionala României

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după răspunsul lui Gică Hagi când a fost întrebat dacă vine la naţionala României

Gică Hagi şi Ilie Dumitrescu, în timpul unui eveniment pe Arena Naţională/ Hepta

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, răspunsul lui Gică Hagi când a fost întrebat dacă vine la naţionala României. Managerul celor de la Farul a anunţat, după înfrângerea cu FC Botoşani, că va oferi un răspuns clar şi concret în cursul zilei de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a anunţat că va da un comunicat prin care îi va da răspunsul final lui Răzvan Burleanu. Hagi a spus că, înainte, va avea o discuţie cu preşedintele FRF pentru a-i comunica decizia.

Reacţia lui Ilie Dumitrescu, după răspunsul lui Gică Hagi când a fost întrebat dacă vine la naţionala României

„Mi s-a părut că e mai important proiectul de la Farul şi nu ar accepta oferta de la FRF”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

„Aţi acceptat postul de selecţioner?” Reacţie imediată a lui Gică Hagi

Gică Hagi a precizat că „singurul proiect acceptat” este cel al Farului. A dat astfel de înţeles că este tentat să rămână la clubul din Constanţa.

Sunt dure, e moment greu, pe care nu ne aşteptam să îl avem. Probabil când nu eşti pregătit bine… e bine să înveţi din ele, să treci peste ele. Probabil să te facă mai bun, să îţi arate unde ai greşit. Probabil am făcut nişte greşeli mari.

Reclamă
Reclamă 4

În primul rând se dovedeşte că fotbalul e fotbal, o necunoscută. Totdeauna ceea ce ai făcut ieri nu mai e valabil astăzi. Să revenim la ale noastre, să fim conectaţi.

În fotbal totul durează o zi, atât a durat şi succesul… o zi. Dacă nu eşti pregătit de muncă, vin şi momente de astea. Trebuie să ne unim şi să schimbăm. Stăm prost în ultimii 30 de metri, nu vedem poarta.

(A acceptat Gheorghe Hagi postul de selecţioner?) Nu, eu am acceptat proiectul la Farul. Asta am acceptat! Sau mai bine zis l-am început. O să auziţi mâine, când o să fie clar. Nu fac o conferinţă de presă, o să fac un comunicat. Trebuie în primul rând să fac un comunicat, să îl sun pe preşedinte. Pe el trebuie să îl sun, el trebuie să ştie primul. Pentru mine Farul este foarte important!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38 29 iul.

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?”

0:09 29 iul.

România – Grecia 7-14. Naţionala României de polo, debut cu stângul la Jocurile Olimpice 2024

0:01 29 iul.

David Popovici luptă de Ziua Imnului Naţional pentru aurul de la 200 m liber, la Jocurile Olimpice 2024 LIVE TEXT (21:40)

23:55

Ce performanţă pentru gimnastica din România la JO 2024! Calificare în finala feminină pe echipe şi alte trei finale individuale

23:54

EXCLUSIVAlex Băluţă, promisiune uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Vom aduce calificarea!”

23:42

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici luptă pentru medalia de aur. Jaqueline Cristian, duel cu Kerber!

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și