Închide meniul

Ce a spus Răzvan Burleanu, după ce Radu Drăguşin a refuzat convocarea la naţionala U21 a României! Avertismentul pe care i l-a transmis: „Va rămâne în urmă faţă de colegii de generaţie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2021, 17:45

Ce a spus Răzvan Burleanu, după ce Radu Drăguşin a refuzat convocarea la naţionala U21 a României! Avertismentul pe care i l-a transmis: „Va rămâne în urmă faţă de colegii de generaţie

Răzvan Burleanu este președintele FRF

Răzvan Burleanu, la o conferință de presă / Hepta

Radu Drăgușin (19 ani) a refuzat să vină la nationala U21, deși selecționerul Florin Bratu l-a inclus pe lista de jucători convocați pentru meciurile din luna octombrie. Preşedintele FRF regretă această decizie şi îl avertiează pe Drăguşin că dacă nu va juca nici la echipa de club, va rămâne în urma colegilor săi de generaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi pare rău de această reacţie. Cred că orice jucător îşi doreşte să evolueze pentru echipa sa naţională. Cred că Radu Drăguşin e un jucător inteligent care va înţelege care este rolul echipei naţionale în ceea ce priveşte parcursul său spre înalta performanţă. Totodată, dacă a rămas la echipa de club, îmi doresc să aibă posibilitatea de a juca cât mai multe meciuri în Serie A fiindcă, altfel, va rămâne foarte mult în urmă faţă de ceilalţi colegi de generaţie.

Cred că Florin Bratu a discutat deja cu el. Este un subiect care se va discuta în prima şedinţă de comisie tehnică. Dacă e nevoie de implicarea mea, o fac cu cea mai mare plăcere„. a spus Răzvan Burleanu după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Radu Drăgușin a refuzat să vină la naționala U21

Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria până la finalul sezonului, dar nu a apucat să debuteze pentru noua sa echipă.

Drăgușin are două prezențe în tricoul selecționatei U21 a României, pentru care a evoluat și la Campionatul European din luna martie. 3 milioane de euro valorează Radu Drăgușin, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă

Sunt pozitiv. Abia aştept să debutez. Sunt dornic să arăt de ce sunt capabil. M-am pregătit alături de mari fundași și campioni europeni, Bonucci și Chiellini. Întotdeauna m-au ajutat, m-au sprijinit şi am învăţat de la ei. Știu să intuiesc acțiunile adversarilor, sunt bun la marcaj și am și tehnică. Acum, pot învăța și de la veteranul Fabio Quagliarella. Vreau să progresez aici, să ajut echipa să fie cât mai sus în clasament”, a spus Drăguşin, la prezentarea la Sampdoria.

Ce a putut să-i spună Bratu lui Radu Drăgușin

Conform lui Florin Manea, agentul lui Radu Drăguşin, Bratu l-a anunțat că nu va juca la echipa națională dacă nu va fi titular la echipa de club.

Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Ne-am asumat faptul că trebuie să joace la echipa de club pentru a juca la națională. A decis că e mai bine pentru el să rămână acolo, să nu țină locul ocupat. Dacă ar fi venit, nu ar fi jucat. Asta e filosofia. I s-a spus că trebuie să joace la echipa de club. Mi se pare normal.

Reclamă 4 / 0/3

L-am felicitat. E bărbat că și-a asumat acest lucru, să joace înainte să vină la națională! Să vă spun un lucru. El nu a refuzat niciodată vreo convocare. Jucase titular la Juventus și era chemat la U18… Când ți se comunică lucrurile astea spuse de Bratu, te conformezi. A zis că «Aici joci doar dacă ești titular la echipa de club»”, a declarat Manea, conform telekomsport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și