Închide meniul

Reacţie halucinantă după ce Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi în Giuleşti: „Sunt mândru de ce a făcut”

Publicat: 19 octombrie 2024, 18:27

Reclamă
Reacţie halucinantă după ce Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi în Giuleşti: „Sunt mândru de ce a făcut

Reacţie halucinantă după ce Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi în Giuleşti: "Sunt mândru de ce a făcut"

Daniel Pancu, ţinut de jucătorii săi / Profimedia

Tony da Silva a oferit o reacţie halucinantă după ce Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi în Giuleşti. România U21 a obţinut calificarea la EURO 2025 după victoria cu Elveţia U21, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă victoria spectaculoasă din Giuleşti a tricolorilor, meciul din Giuleşti a oferit şi scene incredibile.

Reacţie halucinantă după ce Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi în Giuleşti: „Sunt mândru de ce a făcut”

Daniel Pancu, selecţionerul României U21, a fost eliminat în prima repriză după ce şi-a ieşit din minţi, în urma unui fault asupra lui Louis Munteanu. Pancu a intrat metri buni în teren şi s-a dus direct spre arbitru. El a fost eliminat, iar acum riscă o suspendare drastică.

Chiar dacă a fost pus la zid de foarte mulţi oameni din fotbalul românesc, Tony da Silva a avut un alt punct de vedere. Fostul antrenor de la Poli Iaşi a recunoscut că nu a fost o imagine frumoasă, dar este convins că acela a fost momentul decisiv şi a declarat că este mândru de Daniel Pancu:

„De când am plecat am urmărit toate meciurile și vreau să felicit în primul rând naționala de tineret. Toată lumea l-a criticat pe Pancu pentru gestul făcut. Așa e, Pancu e un om cu sufletul mare, trăiește.

Reclamă
Reclamă

Acolo s-a câștigat calificarea! Cu atitudinea avută. N-a fost o imagine frumoasă, dar acolo s-a câștigat meciul, bravo lui Pancu și copiilor din România. Sunt mândru de ce a făcut”, a declarat Tony da Silva, potrivit digisport.ro.

„Nu doar rezultatele contează!” FRF, avertisment pentru Daniel Pancu, după scandalul din meciul României U21

În cazul lui Daniel Pancu va conta enorm ce a scris arbitrul partidei în raportul de la finalul meciului. Acest raport este aşteptat cu mare interes şi de FRF, care a subliniat că, în ciuda rezultatului foarte bun obţinut de selecţionerul U21, care a calificat echipa la EURO 2025, conduita rămâne extrem de importantă:

„Federația Română de Fotbal își exprimă preocuparea în legătură cu incidentul în care a fost implicat Daniel Pancu în cadrul meciului România U21 – Elveția U21 și așteaptă cu maxim interes raportul observatorului de joc și al arbitrului. Aceste documente vor clarifica circumstanțele exacte ale evenimentului.

Reclamă

Performanța sportivă remarcabilă a echipei noastre Under 21 reprezintă un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate fotbalistică din România. Totuși, pentru Federația Română de Fotbal, nu doar rezultatele de pe teren contează, ci și conduita celor implicați în fotbal, fie că vorbim despre jucători, antrenori sau oficiali.

În continuare, este important să vedem ce abateri a comis Daniel Pancu, conform documentelor oficiale care vor fi puse la dispoziție de UEFA”, a fost anunţul FRF, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:10

Bernadette Szocs – Maria Xiao LIVE VIDEO (11:30). Românca luptă pentru finala de la Campionatul European Individual

22:03

Nicolae Stanciu, pasă de gol în remiza lui Damac! Ce note au primit cei doi români din echipa lui Cosmin Contra

21:46

VideoPerformanţă unică în cariera lui Bernadette Szocs, la Campionatul European Individual! „Şi-a îndeplinit un vis”

21:37

VIDEOMax Verstappen a câştigat sprintul de la Austin! Calificările pentru marea cursă sunt la 00:45 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

21:30

Harry Kane a ajuns la cifre fabuloase în acest sezon, după hat-trick-ul din partida cu Stuttgart

21:14

Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani

1 Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac 2 FotoVicecampioana olimpică a României a defilat la un eveniment de modă! A atras toate privirile: „Super model!” 3 Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după patru meciuri jucate la Tottenham în acest sezon! Ce notă i-au acordat fundaşului 4 Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului AEK – PAOK! Ce se întâmplă cu vedeta campioanei Greciei 5 „A fost o ruşine!” Ianis Hagi, apărat de o legendă de la Celtic! Discurs dur la adresa lui Rangers: „Trebuie să respecţi asta” 6 Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”
Citește și