Închide meniul

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători pentru meciul de pe Arena Naţională

Alex Masgras Publicat: 15 octombrie 2023, 9:57

Reclamă
România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători pentru meciul de pe Arena Naţională

România - Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători

Edi Iordănescu selecţionerul României / Profimedia

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători pentru meciul de pe Arena Naţională. „Tricolorii” joacă astăzi, de la ora 21:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România revine în ţară după remiza cu Belarus de la Budapesta, scor 0-0. În dimineaţa meciului cu Andorra, Edi Iordănescu a anunţat lotul cu cei 23 de jucători pentru meciul de pe Arena Naţională.

România – Andorra LIVE TEXT | Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători!

Selecţionerul României nu se va baza în seara aceasta pe Bogdan Racoviţan, Darius Olaru şi Louis Munteanu. Dacă Louis Munteanu a fost lăsat să plece la Sibiu, pentru meciul de marţi pe care România U21 îl va disputa cu Finlanda U21, Darius Olaru a părăsit lotul după ce a acuzat probleme medicale la finalul antrenamentului oficial.

Lotul pentru meciul cu Andorra şi numerele alese de cei 23 de jucători:

1. Florin Niţă, 2. Andrei Raţiu, 3. Radu Drăguşin, 4. Adrian REus, 5. Vladimir Screciu, 6. Marius Marin, 7. Denis Alibec, 8. Alexandru Cicâldău, 9. Denis Drăguş, 10. Nicolae Stanciu, 11. Nicuşor Bancu, 12. Horaţiu Moldovan, 13. Valentin Mihăilă, 14. Ianis Hagi, 15. Andrei Burcă, 16. Ştefan Târnovanu, 17. Florinel Coman, 18. Răzvan Marin, 19. Daniel Bîrligea, 20. Dennis Man, 21. Olimpiu Moruţan, 22. Andrei Borza, 23. Deian Sorescu.

Reclamă

Edi Iordănescu şi-a făcut toate calculele şi ştie cum poate duce România la EURO 2024

Iordănescu a anunţat că, în cazul unei victorii pe Arena Naţională, un punct ar putea fi suficient din disputele cu principalele contracandidate Israel şi Elveţia. Selecţionerul mizează pe jocul rezultatelor.

România a ratat şansa de a urca pe primul loc în Grupa I. Nu a putut să învingă reprezentativa Belarusului, care este OUT din cursa pentru turneul final. Tricolorii au meci de foc cu Elveţia, pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Apasă faptul că nu mai suntem aşa siguri de calificare?) Nu apasă deloc. Apasă de la început responsabilitatea îndeplinirii obiectivului, dorinţa foarte mare. Suntem obişnuiţi cu asta, au mai fost momente dificile. Cu doar trei meciuri înainte de finalul campaniei rămânem neînvinşi, rămânem cu şanse importante la calificare. Rămânem la mâna noastră!

Rămânem cu lucruri consolidate, pe care am reuşit comparativ cu ce a fost în Liga Naţiunilor, avem o defensivă mult mai solidă, avem cifre mult mai bune în ceea ce înseamnă consistenţa de joc. Şi obligativatea ca în următoarele 3 jocuri să aducem fie 4 puncte, fie 6 în funcţie de concursul rezultatelor. Suntem pregătiţi pentru asta. Dacă aducem 3 cu Andorra ne-ar mai rămâne unul sau trei în „dubla” cu Israel şi Elveţia. Deci suntem total la mâna noastră!„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și