Închide meniul

România – Armenia | Anghel Iordănescu laudă naționala lui Mirel Rădoi, însă e nemulțumit de „circul” selecționerului: „Nu aș fi făcut niciodată asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2021, 19:51

România – Armenia | Anghel Iordănescu laudă naționala lui Mirel Rădoi, însă e nemulțumit de „circul selecționerului: „Nu aș fi făcut niciodată asta!

Mirel Rădoi, după România - Islanda 0-0

Profimediaimages

Anghel Iordănescu laudă naționala lui Mirel Rădoi, însă e nemulțumit de „circul” selecționerului

În Germania – România 2-1, veteranul Muller a reușit să înscrie după ce a fost scăpat din marcaj de Andrei Ivan (24 de ani). După ce fotbalistul a fost tras la răspundere pentru rezultat, Mirel Rădoi l-a chemat la conferința de presă pentru a da explicații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anghel Iordănescu a lăudat prestația echipei naționale de la Hamburg, însă nu este de acord cu gestul făcut de selecționer. „Echipa națională a fost condusă de jucători solizi. A dat dovadă că putem spera și putem avea încredere. Felicitări lui Mirel Rădoi și băieților. Am avut și am încredere în ei. Vor termina pe locul 2 și vor acumula 9 puncte.

Am înțeles și eu și Rădoi că un joc bun pleacă de la siguranță defensivă. Îl felicit pentru abordare. A avut o apărare sigură. În afara de faza fixă, nu avem ce să le reproșăm. Am îndrăznit mai mult, am avut curaj. Trebuie să vedem mai des acest lucru.

Astăzi se joacă în „templul fotbalului românesc”. Valoarea noastră este cu mult peste Armenia și Macedonia. Nu avem cum să pierdem locul 2 în grupă. Mă feresc de pronosticuri, dar spun că vor termina pe locul 2.

(n.r. despre gestul lui Mirel Rădoi) Nu aș fi făcut niciodată un asemenea gest. Sunt lucruri de culise. A fost <<ciocolată fierbinte>>”, a spus Anghel Iordănescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi și-a ieșit din minți: „Vreți circ? Facem circ!”

Mirel Rădoi și-a ieșit din minți înainte de România – Armenia. Selecționerul i-a luat apărarea lui Andrei Ivan, care a fost criticat pentru al doilea gol încasat de „tricolori” la Hamburg.

„Facem circ, dacă circ vreți…. Facem circ. Am răspuns imediat după meci că Ivan știe ce număr are de marcat! Chemați-l pe Ivan acum și întrebați-l pe el. Ați făcut un caz și cu Markovic, probabil veți continua și cu Pușcaș, apoi cu Keșeru.

Indiferent cine e în fața voastră, voi vreți să îi distrugeți. Nimeni nu va fi îndeajuns de bun pentru voi! Noi nu vorbim doar de rezultate, ci de o mentalitate.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un duel pe care Andrei l-a pierdut! Ce facem acum, îi dăm în cap? Facem scandal pentru fiecare greșeală? Nu știu cât de responsabil poate fi el, chiar și la vârsta de 24 de ani”, a răbufnit Mirel Rădoi.

Recomandări
  • Anghel Iordănescu laudă naționala lui Mirel Rădoi înainte de România – Armenia
  • De ce l-a nemulțumit selecționerul pe „Tata Puiu”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și