Închide meniul

România – Armenia | Veste uriașă pentru Mirel Rădoi! Andrei Burcă s-a refăcut după accidentarea din meciul cu Germania

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2021, 15:09

România – Armenia | Veste uriașă pentru Mirel Rădoi! Andrei Burcă s-a refăcut după accidentarea din meciul cu Germania

Andrei Burcă s-a refăcut după accientarea din meciul cu Germania

Profimedia

  • Veste uriașă pentru Mirel Rădoi
  • Andrei Burcă s-a refăcut după accidentarea din meciul cu Germania

Mirel Rădoi a fost nevoit să îl schimbe pe Andrei Burcă în a doua repriză a meciului cu Germania. Jucătorul campioanei CFR Cluj nu a mai putut continua din cauza unei întinderi și a fost înlocuit cu Cristi Manea, colegul său de la gruparea din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Armenia | Andrei Burcă s-a refăcut după accidentare

Deși s-a crezut inițial că Andrei Burcă va fi indiponibil pentru „finala” cu Armenia, fundașul s-a recuperat după accidentarea suferită la Hamburg, scrie fanatik.ro. Cu toate acestea, potrivit sursei citate, Mirel Rădoi va aștepta până după antrenamentul oficial să ia o decizie în privința titularizării lui Burcă.

În vârstă de 28 de ani, Andrei Burcă a adunat 7 meciuri pentru reprezentativa României. El a debutat chiar cu Mirel Rădoi pe bancă, remiza cu Irlanda de Nord din preliminariile pentru Euro 2020, scor 1-1, pe Arena Națională.

Reclamă

Burcă a fost om de bază la CFR Cluj de când a ajuns în Gruia, în 2019, de la FC Botoșani. Are două titluri în Liga 1 și valorează 3,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

România – Armenia, „finala” pentru Mondial

FRF a anunțat, sâmbătă, că s-au deschis și casele de bilete de la stadionul Steaua. Până acum, s-au vândut deja 10.000 de bilete, online.

Reclamă

Numărul maxim de suporteri admiși pe stadion este 15.000, 50% din capacitate, din cauza restricțiilor. Fanii care vor să-și ia bilet de la stadion au timp sâmbătă, până la ora 20:00, și luni, până la ora 21:45. Accesul este permis doar celor vaccinați sau care au trecut prin boală.

Tot sâmbătă, FRF a anunțat că România va evolua împotriva Armeniei în echipamentul de bază: tricou galben, șort alb, jambiere galbene.

După rezultatele din ultima etapă, Germania este lider autoritar în grupa de calificare la CM 2022, cu 18 puncte. România a căzut pe locul 4, cu 10 puncte. Pe locul secund este Macedonia de Nord, iar podiumul e completat de Armenia.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul în grupa României

1. Germania 18 puncte
2. Macedonia de Nord 12 puncte
3. Armenia 12 puncte
4. România 10 puncte
5. Islanda 5 puncte
6. Liechtenstein 1 punct

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”