Închide meniul

România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului, gest nervos în timpul conferinței de presă!

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 20:35

România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului, gest nervos în timpul conferinței de presă!

România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului, gest nervos în timpul conferinței de presă

Selecționerul Belarusului / AS.ro

  • România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului, gest nervos în timpul conferinței de presă
  • 63 de ani are Georgiy Kondratjev

România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului a avut un gest nervos în timpul conferinței de presă! Meciul dintre România și Belarus este programat marți, de la ora 21:45, pe stadionul „Arena Națională”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul conferinței de presă de la București, fundașul Nikita Stepanov a fost întrebat despre posibilitatea ca naționala Belarusului să fie exclusă din preliminariile EURO 2024, din cauza legăturilor pe care Belarus le-ar avea cu Rusia. Fotbalistul nu a dorit să răspundă, spunând doar „următoarea întrebare”.

România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului, gest nervos în timpul conferinței de presă

La rândul său, Georgiy Kondratjev, selecționerul Belarusului, a primit aceeași întrebare. Însă, vizibil deranjat de întrebare, tehnicianul i-a pasat microfonul ofițerului de presă, care a transmis: „De la bun început, v-am zis că această conferință e dedicata meciului cu România! Aici sunt prezenți și cei de la UEFA, întrebați-i pe ei!”.

Reclamă

În prima etapă din preliminariie EURO 2024, Belarus a fost învinsă categoric de Elveția, scor 0-5.

Edi Iordănescu: „Nu-mi permit luxul să alint nişte jucători la echipa naţională!”

„Sunt poate nişte talente pe care le-am lăsat pe dinafara. Iubesc talentul unor anumiţi jucători care nu sunt acum aici, dar le urăsc mentalitatea. Mesajul meu este că, dacă la cluburi jucătorii au un anumit statut, şi cei de acolo îşi permit să alinte, eu n-am timp să fac asta.

Reclamă

Nu-mi permit luxul să alint nişte jucători la echipa naţională, nu am timp în 4 zile. Cine vine cu toată puterea şi cu toată mentalitatea, vine. Cine nu, poate să fie talentat, poate să aibă valoare…riscăm să-l lăsăm pe dinafară. Ivan are foarte mult potenţial şi are uşile deschise la echipa naţională.

Dobre s-a hazardat atunci când a oferit declaraţiile respective, dar s-a impus în Portugalia şi a fost convocat. Fiecare trebuie să fie responsabil de ceea ce spune. El avea frustrări, supărări strânse, a fost echilibrat în discurs şi nu a fost egoist. Sunt jucători importanţi care ar fi putut să fie şi nu sunt aici. Ivan trebuie să demonstreze linia bună pe care o are în ultima perioadă, este pe o traiectorie bună”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Belarus.

Marius Șumudică a avut un mesaj dur pentru Edi Iordănescu

Marius Șudumudică este de părere că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să-și dea „foc” legitimației de antrenor, dacă nu va califica România la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu a declarat că nu mai vine la echipa națională. Eu țin legătura cu el. Și-a dorit foarte mult să facă parte din echipa națională, dar Edi probabil merge pe un nucleu de fotbaliști. El știe cel mai bine ce are de făcut. El va răspunde în fața lumii.

Aici te judecă lumea! Nu te mai judecă două televiziuni sau astea, aici te judecă lumea. Dacă nu te califici din grupa asta, nu că e rușinos, ci trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc. Dacă nu te califici din grupa asta, e ca și cum ai pierde cu Tunari, cu Sticla Arieșul Turda. Așa o văd eu. Poate sunt eu mai exigent și o să zică lumea că vorbește Șumudică din afară.

Nu mă interesează, eu am spus tot timpul că nu mă văd selecționer, nu îmi doresc să fac o muncă de birou. Eu sunt mai din ăsta de stradă, mai de teren, mie îmi place să miros iarba zi de zi.

Ar fi un eșec impardonabil și cred că ar trebui să plece toată lumea, de la A la Z. Toată lumea! Dacă eu nu am rezultate la echipa de club și pleacă președintele, crezi că mai rămâne antrenorul? Pleacă cu toții!

Nu știu dacă e vina lui Burleanu. El zice de fiecare dată că nu decide el, că e o Comisie Tehnică. Comisia aia să ridice mâna fiecare și să nu mai… dacă un selecționer va fi demis și e ales de Comisia Tehnică, pleacă și tu, bă, Comisia Tehnică! Ridică mâna și du-te!

Decât să mă plimb cu avioane prin toate țările și să am la dolce vita… nu, frate, nu mai merge! Acum, dacă n-are rezultate, te ușuie imediat. Și la mine în campionat au dat 7 antrenori afară. Pe mine nu, sunt apreciat, dar poate va veni și vremea să fiu dat afară, când va răspunde și președintele care m-a angajat.

Toată lumea să răspundă! Nu numai unul. Îl aruncăm pe Edi că a greșit? Nu, toți, și cei din Comisia Tehnică. Probabil n-a fost soluția oportună la momentul respectiv”, a spus Marius Șumudică.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”