Închide meniul

România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului și-a ales preferatul din naționala României!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 22:05

România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului și-a ales preferatul din naționala României!

România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului și-a ales preferatul din naționala României

Naționala României / Hepta

România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului și-a ales preferatul din naționala României! România și Belarus se vor duela, marți, în preliminariile EURO 2024, de la ora 21:45, pe stadionul „Arena Națională”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgiy Kondratjev, selecționerul naționalei Belarusului, este de părere că România nu a jucat la capacitate maximă, în partida cu Andorra, câștigată de „tricolori” cu 2-0 și care a putut fi urmărită, în exclusivitate, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

România – Belarus LIVE TEXT | Selecționerul Belarusului și-a ales preferatul din naționala României

Selecționerul Belarusului a dezvăluit faptul că Răzvan Marin este jucătorul său preferat din naționala antrenată de Edi Iordănescu.

„În meciul cu Andorra mi s-a părut că echipa naţională a României nu a jucat la puterea sa maximă. Ca jucător, mie îmi place Răzvan Marin din naţionala României”, a declarat Georgiy Kondratjev, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu România.

Marius Șumudică a avut un mesaj dur pentru Edi Iordănescu

Marius Șudumudică este de părere că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să-și dea „foc” legitimației de antrenor, dacă nu va califica România la EURO 2024.

Reclamă

„Nu a declarat că nu mai vine la echipa națională. Eu țin legătura cu el. Și-a dorit foarte mult să facă parte din echipa națională, dar Edi probabil merge pe un nucleu de fotbaliști. El știe cel mai bine ce are de făcut. El va răspunde în fața lumii.

Aici te judecă lumea! Nu te mai judecă două televiziuni sau astea, aici te judecă lumea. Dacă nu te califici din grupa asta, nu că e rușinos, ci trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc. Dacă nu te califici din grupa asta, e ca și cum ai pierde cu Tunari, cu Sticla Arieșul Turda. Așa o văd eu. Poate sunt eu mai exigent și o să zică lumea că vorbește Șumudică din afară.

Nu mă interesează, eu am spus tot timpul că nu mă văd selecționer, nu îmi doresc să fac o muncă de birou. Eu sunt mai din ăsta de stradă, mai de teren, mie îmi place să miros iarba zi de zi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi un eșec impardonabil și cred că ar trebui să plece toată lumea, de la A la Z. Toată lumea! Dacă eu nu am rezultate la echipa de club și pleacă președintele, crezi că mai rămâne antrenorul? Pleacă cu toții!

Nu știu dacă e vina lui Burleanu. El zice de fiecare dată că nu decide el, că e o Comisie Tehnică. Comisia aia să ridice mâna fiecare și să nu mai… dacă un selecționer va fi demis și e ales de Comisia Tehnică, pleacă și tu, bă, Comisia Tehnică! Ridică mâna și du-te!

Decât să mă plimb cu avioane prin toate țările și să am la dolce vita… nu, frate, nu mai merge! Acum, dacă n-are rezultate, te ușuie imediat. Și la mine în campionat au dat 7 antrenori afară. Pe mine nu, sunt apreciat, dar poate va veni și vremea să fiu dat afară, când va răspunde și președintele care m-a angajat.

Toată lumea să răspundă! Nu numai unul. Îl aruncăm pe Edi că a greșit? Nu, toți, și cei din Comisia Tehnică. Probabil n-a fost soluția oportună la momentul respectiv”, a spus Marius Șumudică.

Edi Iordănescu: „Nu-mi permit luxul să alint nişte jucători la echipa naţională!”

„Sunt poate nişte talente pe care le-am lăsat pe dinafara. Iubesc talentul unor anumiţi jucători care nu sunt acum aici, dar le urăsc mentalitatea. Mesajul meu este că, dacă la cluburi jucătorii au un anumit statut, şi cei de acolo îşi permit să alinte, eu n-am timp să fac asta.

Nu-mi permit luxul să alint nişte jucători la echipa naţională, nu am timp în 4 zile. Cine vine cu toată puterea şi cu toată mentalitatea, vine. Cine nu, poate să fie talentat, poate să aibă valoare…riscăm să-l lăsăm pe dinafară. Ivan are foarte mult potenţial şi are uşile deschise la echipa naţională.

Dobre s-a hazardat atunci când a oferit declaraţiile respective, dar s-a impus în Portugalia şi a fost convocat. Fiecare trebuie să fie responsabil de ceea ce spune. El avea frustrări, supărări strânse, a fost echilibrat în discurs şi nu a fost egoist. Sunt jucători importanţi care ar fi putut să fie şi nu sunt aici. Ivan trebuie să demonstreze linia bună pe care o are în ultima perioadă, este pe o traiectorie bună”, a spus selecționerul Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Belarus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și