Închide meniul

România – Elveţia LIVE VIDEO | Ciprian Marica îi motivează pe tricolorii lui Edi Iordănescu: „Trebuie neapărat să facem asta”

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 16:49

Reclamă
România – Elveţia LIVE VIDEO | Ciprian Marica îi motivează pe tricolorii lui Edi Iordănescu: Trebuie neapărat să facem asta”

România – Elveţia LIVE VIDEO | Ciprian Marica îi motivează pe tricolorii lui Edi Iordănescu

Ciprian Marica / Hepta

România – Elveţia LIVE VIDEO | Ciprian Marica îi motivează pe tricolorii lui Edi Iordănescu! Fostul atacant al echipei naționale a vorbit despre ultimul duel al primei reprezentative, din cadrul preliminariilor pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” se vor duela cu Elveția pe Arena Națională, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Chiar dacă naționala s-a calificat deja la EURO, meciul cu selecționata din „Țara Cantoanelor” are o miză mare, având în vedere că elevii lui Edi Iordănescu pot termina grupa pe primul loc.

România – Elveţia LIVE VIDEO | Ciprian Marica îi motivează pe tricolorii lui Edi Iordănescu! Ce le-a transmis jucătorilor

Înaintea duelului cu Elveția, Ciprian Marica a transmis faptul că elvețienii nu sunt în cea mai bună formă și că „tricolorii” lui Edi Iordănescu pot profita de acest lucru, pentru a obține calificarea de pe primul loc al grupei și, automat, o poziție în urna a 2-a la tragerea la sorți.

Pentru a obține prima poziție în Grupa I a preliminariilor, echipa națională a României trebuie să nu piardă meciul cu Elveția, care se va juca în fața a peste 50.000 de spectatori.

„Nu că putem, trebuie să o terminăm! Jucăm acasă. Elvețienii nu sunt nici ei în cea mai bună formă a lor, iar românii vin cu un entuziasm și entuziasmul jucătorilor tineri. Va fi stadionul plin, probabil, ceea ce va fi un prilej și o mândrie să îți reprezinți țara, să ai atâția suporteri care te împing de la spate. Cred eu că România are prima șansă.

Reclamă

E clar că ne dorim să ajungem în urna a doua valorică și egalul sau victoria ne asigură lucrul ăsta. Vom întâlni echipe nu la fel de bune.

Până la urmă nu se știe niciodată. Campionatul ăsta european și, în general, meciurile de la EURO sunt cu totul și cu totul speciale. Jucătorii noștri sunt tineri, care își doresc să demonstreze, conștienți de faptul că au ajuns acolo și toți ochii sunt pe ei”, a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

România – Elveția LIVE VIDEO | Mircea Lucescu știe ce trebuie să facă tricolorii pe Arena Națională

Mircea Lucescu a vorbit despre ultimul meci al României din această campanie de calificare. Jucătorii lui Edi Iordănescu vor juca în faţa unui stadion plin, în faţa Elveţiei, pentru a îşi primul loc al grupei. În acest moment România este lider, având două puncte peste Elveţia.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul selecţioner consideră că meciul de marţi seară de pe Arena Naţională este un test foarte bun pentru „tricolori”, pentru a vedea şi cum evoluăm împotriva unei echipe bune. Partida cu Elveţia este sold-out şi este de aşteptat ca cei peste 50.000 de fani să facă o atmosferă de vis.

„Două lucruri: să nu pierdem, ca să ne asigurăm locul 1 și astfel prezența în a doua urnă valorică la tragerea la sorți, și, doi, să vedem cum știm să jucăm împotriva unei echipe bune și atunci când nu avem neapărat o presiune de a fi sau nu la un turneu final”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și