Închide meniul

România – Elveţia LIVE VIDEO | Murat Yakin vine la Bucureşti cu toate vedetele! Jucătorii de top care vor juca pe Arena Naţională

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 noiembrie 2023, 15:32

România – Elveţia LIVE VIDEO | Murat Yakin vine la Bucureşti cu toate vedetele! Jucătorii de top care vor juca pe Arena Naţională

România - Elveţia LIVE VIDEO | Murat Yakin vine la Bucureşti cu toate vedetele

Jucătorii Elveţiei, înaintea unui meci / Profimedia

România – Elveţia LIVE VIDEO | Murat Yakin vine la Bucureşti cu toate vedetele! FRF a prefaţat duelul de pe Arena Naţională, ultimul meci din preliminariile EURO 2024. Echipa lui Edi Iordănescu este pe primul loc şi are nevoie de un egal pentru a încheia campania în fruntea grupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elveţia vine la Bucureşti pentru a câştiga şi pentru încheia pe prima poziţie o campanie în care jucătorii lui Murat Yakin nu au strălucit. Selecţionerul Elveţiei aduce pe Arena Naţională toate vedetele, pentru meciul care va fi marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România – Elveţia LIVE VIDEO | Murat Yakin vine la Bucureşti cu toate vedetele!

Elveţia are în lotul deplasat la Bucureşti 8 jucători care evoluează la cluburi care participă în UEFA Champions League în acest sezon. În total, 11 elveţieni joacă la cluburi de top angrenate în cele trei competiţii europene, aşa cum se arată în materialul de pe frf.ro.

Akanji (Manchester City), Sommer (Inter), Kobel (Borussia Dortmund), Okafor (AC Milan) şi Schar (Newcastle) sunt jucătorii care evoluează în UEFA Champions League, alături de Benito, U. Garcia, Ugrinic, cei trei jucători de la Young Boys. Xhaka, fostul jucător al lui Arsenal, joacă cu Bayer Leverkusen în Europa League, în timp ce Steffen (Lugano) şi Zeqiri (Genk) joacă în Conference League.

Cel scump jucător din lotul Elveţiei este Akanji de la Manchester City, cu o cotă de piaţă evaluată la 38 de milioane de euro pe transfermarkt.com. Imediat după el, Kobel, portarul lui Dortmund, este evaluat la 35 de milioane de euro.

Reclamă

În total, Elveţia are 12 jucători în Premier League, Serie A, Bundesliga şi Ligue 1, plus Shaqiri, fostul jucător al lui Liverpool, care joacă la Chicago Fire, în MLS.

Modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024

Au apărut modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024, ce va avea loc pe 2 decembrie, la Hamburg. România are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Elveţia, ce se va desfăşura marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Modificarea cea mai importantă este venirea Belgiei în prima urnă în locul Austriei, ceea ce reprezintă o veste proastă pentru România, care nu va mai avea parte de varianta unei grupe accesibile la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, România e în urna 2 şi va rămâne acolo în cazul în care nu va pierde meciul de pe Arena Naţională cu Elveţia. În cazul unui eşec, vom ajunge în urna 4 şi vom putea avea parte de o grupă teribilă.

În acest moment, când România e în urna 2, am putea avea parte de o „grupă a morţii”, alături de Franţa, Olanda şi Elveţia. Lucrurile se pot însă schimba în ultimele meciuri ce se vor disputa în următoarele zile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și