Închide meniul

Modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024. Veste grea pentru România

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2023, 10:28

Reclamă
Modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024. Veste grea pentru România

Modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024

Bucuria României după calificarea la EURO 2024 - Profimedia Images

Au apărut modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024, ce va avea loc pe 2 decembrie, la Hamburg. România are nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Elveţia, ce se va desfăşura marţi, de la 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modificarea cea mai importantă este venirea Belgiei în prima urnă în locul Austriei, ceea ce reprezintă o veste proastă pentru România, care nu va mai avea parte de varianta unei grupe accesibile la EURO 2024.

Modificări în urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor de la EURO 2024

O altă modificare care a apărut nu mai are acelaşi impact asupra României. Slovacia şi Slovenia au făcut o rocadă, prima urcând în urna 3, cea de-a doua ajungând în urna 4.

În acest moment, România e în urna 2 şi va rămâne acolo în cazul în care nu va pierde meciul de pe Arena Naţională cu Elveţia. În cazul unui eşec, vom ajunge în urna 4 şi vom putea avea parte de o grupă teribilă.

În acest moment, când România e în urna 2, am putea avea parte de o „grupă a morţii”, alături de Franţa, Olanda şi Elveţia. Lucrurile se pot însă schimba în ultimele meciuri ce se vor disputa în următoarele zile.

Reclamă

Cum arată acum urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024

Ce cotă are România la câştigarea EURO 2024

Bookmakerii au stabilit ce cotă are România la câştigarea EURO 2024, după calificare tricolorilor la competiţia de la anul, din Germania. Anglia şi Franţa sunt favoritele specialiştilor.

România a ajuns la EURO 2024, aceasta fiind a şasea calificare la un turneu final european. Până acum, ne-am trecut în cont o singură victorie, în 2000, atunci când am trecut singura dată de grupe, fiind învinşi în sferturi, de Italia (0-2).

Reclamă 4 / 0/3

În acest context, România are o cotă de 150 la câştigarea EURO 2024, la fel ca Albania, Grecia sau Slovenia, dar mai mică decât a Slovaciei (200) sau a Finlandei (350).

Anglia şi Franţa au cota cea mai mică (5.25) la adjudecarea trofeului. Germania (8), Portugalia (9), Spania (9), Olanda (15), Italia (18) şi Belgia (20) sunt echipele cotate cu şanse de a se impune la competiţia din 2024.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și