Închide meniul

România – Georgia | Florin Tănase a văzut roşu în faţa ochilor. A fost eliminat după ce şi-a îmbrâncit un adversar

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2021, 22:43

România – Georgia | Florin Tănase a văzut roşu în faţa ochilor. A fost eliminat după ce şi-a îmbrâncit un adversar

Hepta

Florin Tănase a fost eliminat în România - Georgia

Florin Tănase a fost eliminat în prima repriză a amicalului dintre România şi Georgia. Căpitanul celor de la FCSB şi-a împins un adversar care l-a şicanat, iar arbitrul l-a eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a rezistat 41 de minute pe teren în România – Georgia. Acesta a ripostat după ce a fost şicanat de Grigol Chabradze, iar acesta l-a îmbrâcit. Arbitrul a considerat că românul trebuie eliminat.

Florin Tănase a fost eliminat în România – Georgia! Poate pleca direct la arabi de la naţională

Florin Tănase a fost eliminat, însă este cu gândul la un transfer pe bani mulţi în această vară. Planurile lui Tănase, care a marcat 24 de goluri sezonul trecut, au fost dezvăluite de Gigi Becali.

Am ofertă pentru Florin Tănase de patru milioane, am zis cinci. Nu am vrut să-l dau. Mi-a zis: ‘Hai, nea Gigi, lasă-mă cu 4 milioane şi jumătate că-mi dau un milion şi jumătate salariu’. Dacă pleacă Tănase cu 4 milioane jumătate, mai cumperi 2-3 jucători cu 300.000-400.000 de euro„, a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

Șase cluburi mari sunt pe urmele lui Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 a anunțat că vrea să plece de la FCSB. Echipe precum Anderlecht, Olympique Marseille, Tranzonspor, Basaksehir, Al Hilal și New York City și-au manifestat interesul pentru Tănase.

Reclamă

Florin Tănase vrea să plece de la FCSB

Gigi Becali a redus preţul pentru Florin Tănase. Internaţionalul român a avut un sezon de vis la FCSB. A marcat 24 de goluri şi a devenit golgheterul României.

Am aici cinci ani la Steaua (n.r. – FCSB), am făcut anul acesta un sezon bun şi cred că este momentul pentru un transfer. Dacă nu, eu mai am un an şi jumătate de contract. Am citit şi eu în presă că este un nou antrenor, este alegerea conducerii şi nu pot să comentez acum”, a spus Tănase acum câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și