Închide meniul

România – Grecia. Fanii de la Steaua și FCSB, față în față la meciul din Ghencea! Ce mesaj au afișat steliștii pentru echipa lui Gigi Becali

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 21:04

România – Grecia. Fanii de la Steaua și FCSB, față în față la meciul din Ghencea! Ce mesaj au afișat steliștii pentru echipa lui Gigi Becali

Panică la sediul FRF! Ultrașii CSA Steaua vor să protesteze la Federație

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

  • România – Grecia. Debutul lui Edi Iordănescu la cârma naționalei
  • Fanii de la Steaua și FCSB, față în față. Ce bannere au afișat ultrașii

România și Grecia joacă astăzi un meci amical pe stadionul Steaua, la debutul lui Edi Iordănescu la cârma naționalei noastre. La partida de pe noua arenă din Ghencea au venit și fanii rivalelor Steaua și FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Grecia. Fanii de la Steaua și FCSB, față în față pe stadionul Ghencea. Ce mesaje au afișat ultrașii

Steaua este reprezentată, în mare parte, de ultrașii de la Peluza Sud, în timp ce Peluza Nord susține formația din Liga 1, patronată de Gigi Becali.

Cele două grupuri s-au poziționat strategic pe stadion, la peluze opuse. FCSB ocupă peluza nord a arenei din Ghencea, în timp ce fanii Stelei stau la sud, exact ca în vremurile de dinaintea “rupturii” din 2015.

Reclamă

Suporterii Stelei au afișat un mesaj referitor la conflictul dintre CSA și FCSB: “Bine ați venit în templul fotbalului românesc, casa echipei Steaua București”. 

De asemenea, steliștii au ancorat și un banner cu mesajul „Vrem Steaua în A”, prin care au contestat faptul că Legea Sportului nu le permite să promoveze în Liga 1, din cauza faptului că echipa este deținută de o instituție publică – MApN.

Reclamă

romania-grecia-steaua

Un banner a apărut și în peluza opusă, unde stau fanii FCSB și celelalte facțiuni care susțin exclusiv echipa națională: “Singura menire firească, o națională neaoșă românească”. Suporterii din acel sector au aprins și torțe la începutul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoichiţă, mesaj pentru Edi Iordănescu înainte de România – Grecia

Am vorbit cu Edi astăzi. E primul lui meci, e miză mare. Începutul de drum sper să ne dea speranţe pentru competiţiile oficiale următoare. Am înţeles că a fost obligat să improvizeze din cauza problemelor medicale. Sunt jucători importanţi care lipsesc: Man, Manea, Alibec şi Bancu.

De la Man aşteptăm foarte mult în momentele astea, trebuie să confirme la echipa naţională. Sperăm că Edi se descurcă bine în seara asta, cu sistemul de joc pregătit.

Să vedem consolidarea muncii făcută de predecesorii lui (n.r. ce aşteptări are de la Edi Iordănescu). Sunt jucători care au participat la acţiunile trecute, au acum mai multă experienţă şi se poate vedea în rezultate. Rezultatul este foarte important acum!

Eu vreau să revenim să devenim competitivi ca rezultate. Foarte, foarte stăpân pe el este Edi, din ce am discutat cu el. Fără să fie zdruncinat sau temător că îi lipsesc anumiţi jucători. Trebuie să folosească toate resursele pe care le are la dispoziţie în acest moment. E un băiat foarte riguros, are nişte analişti foarte buni.

E un meci foarte interesant cu Grecia. Important e să vedem unde suntem acum. Când joci cu astfel de echipe poţi să îţi evaluezi foarte bine momentul în care te afli„, a declarat Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă

4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor