Închide meniul

România – Grecia | „Tricolorii” şi-au ales numerele pentru meciul de debut al lui Edi Iorădănescu. Ce număr va purta Octavian Popescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2022, 12:03

Reclamă
România – Grecia | „Tricolorii şi-au ales numerele pentru meciul de debut al lui Edi Iorădănescu. Ce număr va purta Octavian Popescu

Edi Iordănescu va debuta pe banca naţionalei în România - Grecia

frf.ro

România – Grecia. „Tricolorii” şi-au ales numerele pentru meciul amical cu Grecia, care se va disputa în această seară, de la ora 20.15, pe Stadionul Steaua. România – Grecia va fi live text pe www.AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La primul meci oficial al selecţionerului Edi Iordănescu, Alexandru Maxim va evolua cu numărul 10. Radu Drăguşin va evolua cu numărul 4, în timp ce un alt jucător convocat în premieră, Octavian Popescu, va avea numărul 21.

„Tricolorii” şi-au ales numerele pentru amicalul cu Grecia

Ce a decis Edi Iordănescu înaintea debutului pe banca naţionalei României

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu pregătește două sisteme de joc pentru mandatul său. Noul selecționer vrea ca naționala să evolueze în 4-3-3 sau 4-2-3-1. Fiul lui Anghel Iordănescu va testa cele două module de joc în meciurile amicale cu Grecia și Israel.

După secetă vine belșug. A fost o perioadă de secetă, în ceea ce privește calificările. Acum ar trebui să intrăm într-o altă perioadă, de belșug, cu calificări. Eu cred că avem potențialul ăsta. Să dea Dumnezeu să se întâmple așa„, a spus Edi Iordănescu la AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și