Închide meniul

România revine pe Arena Națională! Ce meci vor disputa tricolorii pe cel mai mare stadion din țară. Anunțul făcut de FRF

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2022, 17:53

Reclamă
România revine pe Arena Națională! Ce meci vor disputa tricolorii pe cel mai mare stadion din țară. Anunțul făcut de FRF

România revine pe Arena Națională

Jucătorii României, în timpul unui meci pentru Arena Națională / Hepta

România revine pe Arena Națională. FRF a anunțat că partida cu Belarus, prima de pe teren propriu pentru tricolori în preliminariiile EURO 2024, se va juca pe cel mai mare stadion al țării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Belarus se va juca pe 28 martie 2023, de la ora 21:45. Ultimul meci disputat de tricolori pe Arena Națională a fost cu Liechtenstein, în septembrie 2021, scor 2-0.

România revine pe Arena Națională

Federația Română de Fotbal a anunțat UEFA locul de disputare pentru meciul cu Belarus, primul pe teren propriu din preliminariile pentru EURO 2024. Partida se va desfășura pe 28 martie 2023, de la ora 21:45, și este a doua din campania de calificare la turneul final. Primul meci pentru tricolori va fi în Andorra, pe 25 martie 2023. Întâlnirea cu Belarus va fi prima pe care tricolorii o vor disputa pe Arena Națională după o pauză de un an și jumătate. Precedentul meci jucat aici a fost cel cu Liechtenstein, 2-0, disputat în septembrie 2021″, se arată în anunțul făcut de FRF.

Edi Iordănescu a răspuns „săgeților” primite înaintea meciurilor cu Slovenia și Moldova

Edi Iordănescu a convocat la națională multe nume noi, iar deciziile selecționerului au atras multe critici.

Tehnicianul de 44 de ani spune că înțelege că fiecare impresar sau conducător de club are interesul lui să își vadă jucătorii la națională, însă și-ar dori „mai mult sprijin” din partea lor.

Reclamă
Reclamă 4

În plus, Iordănescu a reamintit că, dacă nu va califica România la EURO 2024, atunci va pleca de la cârma naționalei.

„Nu mă hazardez să comentez, fiecare are rolul și rostul lui. Agenții au rol să-și promoveze jucătorii, fiecare își apără intresul, conducătorii trebuie să conducă, analiștii trebuie să analizeze, iar selecționerul trebuie să-și asume selecția și obiectivele.

Eu am zis că obiectivul nostru este calificarea la EURO și dacă nu va fi așa, atunci voi plăti cu funcția. Respect orice părere, dar mi-aș dori mai mult suport, sprijin iar părerile avizate să fie echilibrate și obiective. 

Reclamă

Trebuie să avem posturi echilibrate, posturi acoperite și am adus jucători și foarte tineri acolo unde nu am putut aduce fotbaliștii cu ștate vechi, dar analizăm toți jucătorii care pot intra în circuitul naționalei”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Edi Iordănescu „a tăiat în carne vie” la naționala României

Edi Iordănescu a tăiat în carne vie la echipa națională a României și a decis să-i pedepsească pe jucătorii care nu dau totul la prima reprezentativă.

S-a terminat cu indisciplina și cu jumătățile de măsură, la națională„, a fost mesajul transmis de selecționer tricolorilor. Printre cei pedepsiți se numără și Andrei Ivan, cel care a fost exclus și din lotul Universităţii Craiova de către Mirel Rădoi.

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu a luat aceeași decizie, ca și Mirel Rădoi, în privința lui Andrei Ivan. Din câte se pare, selecționerul a fost nemulțumit de atitudinea acestuia. În aceeași situație se află și Alexandru Mitriță, dar și alți jucători care nu au mai prins echipa națională, în ultima vreme. Iordănescu și-a asumat decizia de a nu mai chema anumiți jucători și e hotărât să taie în carne vie pentru a avea disciplină la echipa națională.

La echipa națională vine doar cine ‘arde’ pentru echipa națională! Tot talentul în slujba echipei naționale, zero compromisuri, vine la echipa națională cine ‘arde’ pentru echipa națională. Tot timpul voi prefera un jucător care vine cu tot devotamentul și care e dispus să dea tot ce are mai bun pentru echipa națională, în dauna unui jucător care poate să aibă o experiență suplimentară sau un statut ceva mai consolidat la un anumit moment, dar care nu înțelege ce reprezintă echipa națională”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu, înaintea celor două partide amicale, cu Slovenia și Moldova, care vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:50

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și