Închide meniul

România U19 – Franţa U19 1-2. Înfrângere dramatică pentru tricolori! Puștii lui Adrian Văsâi, aproape de un rezultat mare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2022, 22:40

România U19 – Franţa U19 1-2. Înfrângere dramatică pentru tricolori! Puștii lui Adrian Văsâi, aproape de un rezultat mare

România U19 joacă la Campionatul European

Meciul România - Franța, de la EURO U19 2022 / TVR

România U19 – Franţa U19 1-2. Tricolorii mici au fost învinși la limită de favorita turneului. Selecționata lui Adrian Văsâi a făcut un meci mare în partea a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franța a condus cu 2-0 după primele 20 de minute de joc, după golurile lui Tchaouna și Adeline. România s-a trezit în repriza secundă, dar a fost prea târziu.

Andrei Coubiș, fundaș la AC Milan, a redus din diferență în minutul 81, cu un șut la colțul lung după o pasă a lui Rareș Ilie. Tricolorii au avut și un gol anulat, pentru o poziție suspectă de ofsaid a aceluiaș Rareș Ilie.

Pe final, Dănuleasă a ratat singur cu portarul advers, după o pasă a lui Radaslavescu. Franța a tremurat serios pentru victorie. Pentru tricolorii mici urmeaza „finala” pentru locul 3, împotriva Slovaciei.

Duelul va avea loc loc vineri, de la ora 18:30.

Reclamă

România U19 – Franţa U19 1-2

Min 90: Final de meci! Franța a câștigat cu 1-0.

Min 85: România a înscris, dar reușita a fost anulată pentru un ofsaid la Rareș Ilie.

Min 81: GOOOL România! Andrei Coubiș a înscris cu un sut la colțul lung după o pasă venită de la Rareș Ilie.

Reclamă 4 / 0/3

Min 45: Pauză! Scorul este 0-2 pentru Franța.

Min 20: România – Franța 0-2! Martin Adeline, de la Reims, a făcut 2-0.

Min 12: România  – Franța 0-1! Loum Tchaouna a deschis scorul. Jucătorul francez a depășit fundașii noștri și a înscris simplu, cu latul, din 6 metri.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start

România U19: R. Popa – Coubiș, Gergely, Dănuleasa, Pantea – Pandele, Sîrbu – D. Andrei, N. Popescu, R. Ilie – L. Andronache
Rezerve: Borbei – Pîrbulescu, Radaslavescu, Chirițoiu, Bodișteanu, Radu, Tănasă, Sali, Ciuciulete
Selecționer: Adrian Văsîi

Franța U19: Lo-Tutala – Zoukrou, Doukoure, Toure, Semedo Varela – Ba, Adeline, Da Silva – Virginius, Bonny, Tchaouna
Rezerve: Lienard – Hadjam, Bondo, Ben Seghir, Cisse, Arconte, Diouf, Pereira, Camara
Selecționer: Landry Chauvin

 Știrea inițială

Reclamă

România U19 – Franţa U19, LIVE TEXT pe as.ro, de la ora 21:00

România U19 a fost învinsă de Italia U19 cu scorul de 2-1, în primul meci de la Campionatul European, ce se desfăşoară în Slovacia. Pentru echipa naţională a marcat Luca Andronache, jucătorul lui Farul Constanţa.

România se pregăteşte de a doua partidă de la Campionatul European. „Tricolorii” vor întâlni Franţa, care în prima etapă a învins categoric ţara gazdă Slovacia, scor 5-0.

Obiectivul naţionalei U19 este de a se clasa cel puţin pe locul 3 în grupă, pentru a fi calificată la barajul pentru locul 5, care asigură prezenţa la Campionatul Mondial U20. Turneul final va avea loc în Indonezia, anul viitor.

Pentru partida din această seară, Adrian Văsâi se poate baza şi pe serviciile lui Rareş Ilie. Fotablistul de la Rapid a absentat în primul meci din cauza unei suspendări, însă pentru duelul cu Franţa este apt de joc.

Adrian Văsâi, selecţionerul României U19, are încredere că elevii săi pot face o figură frumoasă în duelul cu Franţa.

„Am analizat la rece meciul cu Italia, să vedem ce am făcut bine și ce trebuie să corectăm pentru meciul cu Franța. Au o echipă puternică, stau foarte bine din punct de vedere fizic, dar noi vom încerca să scoatem maximum la fiecare meci. Nu este nimic pierdut. Am încredere că putem să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Adrian Văsâi, înainte de meci, citat de gsp.ro.

După partida cu Franţa, pentru „tricolori” urmează meciul cu Slovacia, programat pe 24 iunie, de la ora 18:30. Celălalt meci din grupa naţionalei, Slovacia U19 – Italia U19, va avea loc tot marţi, fiind programat la ora 18:30.

Lotul României pentru EURO U19 2022

Portari: Robert Popa (U Craiova 1948), Alexandru Borbei (US Lecce/Italia), Denis Lungu-Bocean (SV Kuchl/Austria)* (rezervă)

Fundași: Alexandru Pantea (FC Hermannstadt), Sergiu Pîrvulescu (ACS Petrolul 52), Gabriel Dănuleasă, Dan Sîrbu (ambii Farul Constanța), Andrei Coubiș (AC Milan/Italia), Denis Radu (Politehnica Timișoara), Botond Gergely (FK Csikszereda)

Mijlocași: Nicolas Popescu, Ștefan Bodișteanu, Eduard Radaslavescu, Răzvan Tănasă, Enes Sali (toți Farul Constanța), Andrei Pandele (FC Metaloglobus), Rareș Ilie (FC Rapid 1923), Doru Andrei (Politehnica Timișoara), Aurelian Ciuciulete (FCSB)

Atacanți: Andreas Chirițoiu (Unirea Constanța), Luca Andronache (Farul Constanța)

„Tricolorul” remarcat de Gazzetta dello Sport, după Italia U19 – România U19 2-1

Robert Popa, portarul celor de la FC U Craiova, a fost remarcatul serii dintre „tricolorii” lui Adrian Văsâi. Golakeeper-ul a fost observat de presa din Italia, care i-a lăudat performanţa.

„Italia și-a făcut debutul în competiție cu un 2-1 convingător, în ciuda intervențiilor bune ale portarului român. Naționala Italiei și-a fixat cortul în jumătatea României în toată prima repriză, fără însă să reușească să înscrie, datorită portarului român, care este și căpitan, Popa.

Prima interveție a venit din dreapta, la șutul lui Ambrosino, a doua la lovitura de cap a lui Fabbian după lovitura liberă executată de Giovane, a treia și cea mai dificilă la Nasti. La jumătatea reprizei a existat și o ocazie pentru Radaslavescu și o respingere a goalkeeper-ului lui Milan. România a reușit să înscrie totuși la primul șut trimis pe spațiul porții, prin Andronache”, a notat Gazzetta dello Sport.

Robert Popa, portarul în vârstă de 19 ani, evoluează pentru FC U Craiova din ianuarie 2020, când era adus de la Flacăra Horezu. În sezonul recent încheiat, Popa a bifat 27 de prezenţe pentru olteni, în toate competiţiile.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și