Închide meniul

România U21, pe primul loc în grupa din preliminariile pentru EURO U21 2025! Surpriză uriașă în Elveția U21 – Albania U21

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2024, 23:04

Reclamă
România U21, pe primul loc în grupa din preliminariile pentru EURO U21 2025! Surpriză uriașă în Elveția U21 – Albania U21

România U21, pe primul loc în grupa din preliminariile pentru EURO U21 2025!

Daniel Pancu / Profimedia

România U21 este pe primul loc în grupa din preliminariile pentru EURO U21 2025! Tricolorii lui Daniel Pancu au toate șansele de a obține calificarea la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 a obținut o victorie importantă, vineri, în grupa din preliminarii, 1-0 cu selecționata similară a Muntenegrului. Duelul s-a jucat la Târgoviște și a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

România U21, pe primul loc în grupa din preliminariile pentru EURO U21 2025!

Tot în seara de vineri s-a jucat și duelul dintre Elveția U21 și Albania U21. Selecționata din „Țara Cantoanelor” ocupa primul loc din grupă înainte de partidele zilei și era mare favorită în cadrul acestui duel.

Totuși, albanezii au produs o surpriză uriașă și s-au impus cu scorul de 2-1, după ce au revenit de la 0-1.

După aceste rezultate, România U21 se află pe primul loc în Grupa E a preliminariilor pentru EURO U21 din 2025, cu 16 puncte după 7 meciuri.

Reclamă
Reclamă

Pe poziția a 2-a se află Elveția U21, cu 14 puncte, în timp ce poziția a 3-a este ocupată de selecționata similară a Finlandei, cu 13 puncte.

În cadrul acțiunii din luna septembrie, tricolorii lui Daniel Pancu se vor mai duela cu Finlanda U21, în deplasare, marți.

Calificarea la EURO 2025 se va decide în luna octombire, atunci când tricolorii mici se vor duela cu Muntenegru U21 și cu Elveția U21, acestea fiind ultimele partide din preliminarii.

Reclamă

Lotul de jucători convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” cu Muntenegru U21 și Finlanda U21

  • PORTARI: Răzvan Sava (Udinese / Italia), Robert Popa (UTA Arad), Alexandru Roșca (Dinamo);
  • FUNDAȘI: Tony Strata (Ajaccio / Franța), Bogdan Oteliță (Sepsi OSK), Cristian Ignat (FC Rapid 1923), Ștefan Duțu (CS Afumați), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Sergiu Rimovecz (ACSM Reșița), Ștefan Ștefanovici (Politehnica Iași), Andrei Borza (FC Rapid 1923);
  • MIJLOCAȘI: Cătălin Vulturar (FC Rapid 1923), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia), Marius Corbu (APOEL Nicosia), Cristian Mihai (UTA Arad), Constantin Grameni (Farul Constanța), Cătălin Cîrjan (Dinamo), Ahmed Bani (Dinamo), Rareș Pop (FC Rapid 1923), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Ianis Stoica (FC Hermannstadt);
  • ATACANȚI: Louis Munteanu (CFR Cluj), Vladislav Blănuță (Universitatea Cluj).
Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:32 7 sept.

Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta”

0:16 7 sept.

Mihai Stoichiță, discurs superb despre Mircea Lucescu după Kosovo – România 0-3: „Nu a venit să piardă!”

0:13 7 sept.

EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi

0:06 7 sept.

EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO

23:57

EXCLUSIVVIDEO | „Am ieșit cu tricoul rupt” Valentin Mihăilă, scandal cu jucătorii din Kosovo după 3-0 la Priștina: „Le-am arătat tabela!”

23:51

Reacţia lui Gică Popescu, după Kosovo – România 0-3: „Cei doi au fost extraordinari!” Ce a spus despre Mircea Lucescu

1 VIDEOKosovo – România 0-3. Start perfect pentru Mircea Lucescu în drumul spre World Cup 2026. Man, Răzvan Marin şi Drăguş, decisivi 2 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 3 Foto„Mută munții în continuare!” Kira Hagi, reacție superbă după ce Gică Hagi a inaugurat investiția de 8 milioane de euro 4 FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo 5 FotoMaria Sharapova a avut o apariţie tulburătoare la US Open 2024. Rusoaica, pe locul şase într-un clasament condus de Ion Ţiriac 6 FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu!
Citește și