Închide meniul

Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: „Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns”

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2024, 10:17

Reclamă
Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: „Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns

Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: "Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns"

Ronald Koeman, în timpul meciului Olanda - Austria, la EURO 2024 / Profimedia

Ronald Koeman a fost luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România. Selecţionerul „Portocalei Mecanice” este criticat dur în ţara sa pentru eşecul cu Austria din ultima etapă din grupe şi pentru faptul că echipa a terminat pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre România şi Olanda va avea loc la Munchen, acolo unde „tricolorii” s-au impus cu 3-0 în faţa Ucrainei. Partida de pe Allianz Arena se joacă marţi şi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ronald Koeman, luat la ţintă de presa din Olanda înaintea meciului cu România: „Nu va fi o prioritate pentru el. Stă ascuns”

Ronald Koeman a fost criticat dur pentru faptul că „se ascunde” de presă, care îi cere explicaţii pentru înfrângerea cu Austria. Cei de la De Telegraaf susţin că selecţionerul Olandei aşteaptă conferinţa premergătoare meciului cu România, acolo unde va avea o misiune mult mai uşoară de a evita întrebările legate de înfrângerea de la Berlin:

„Având în vedere că, a doua zi (n.r. după eșecul cu Austria), se punea accentul pe meciul din 16-imile de finală cu România, nu a trebuit să răspundă pentru gafa din ultimul meci din grupă.

Koeman stă ascuns ca un adevărat lider de trupe. Până luni, selecționerul se va ascunde de toată lumea la hotel. Abia la 6 zile după meciul cu Austria va fi obligat de UEFA să susțină o conferință de presă la Munchen.

Reclamă
Reclamă 4

Dar atunci toată atenția va fi pe meciul din optimi cu România. Nu va fi o prioritate pentru el să răspundă pentru greșelile de la meciul cu Austria. Selecționerul nu e obligat să dezvăluie nimic la conferințele UEFA. Regula impusă de o întrebare pe persoană asigură asta.

Pentru Koeman va fi floare la urecehe. Va naviga fără efort pe lângă una sau două întrebări mai dificile, apoi se va putea relaxa când presa din străinătate îl va chestiona despre mâncarea preferată și culoarea favorită”, au scris cei de la telegraaf.nl.

Max Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

Max Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei. „Tricolorii” vor juca pe 2 iulie marele meci pentru un loc în sferturile de finală de la EURO 2024, iar triplul campion mondial va urmări cu mare interes partida de la Munchen.

Reclamă

Olandezul va pleca din pole-position în cursa de duminică, din Marele Premiu al Austriei, care va începe la ora 15:45 şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen a avut o zi de vis sâmbătă. Mai întâi, triplul campion mondial s-a impus în cursa de sprint de la Spielberg, după care a obţinut şi pole-position-ul, după ce a fost cel mai rapid pilot în calificările pentru cursa de sâmbătă din Marele Premiu al Austriei.

După calificările de sâmbătă, Max Verstappen a fost întrebat ce părere are despre următorul duel al Olandei de la EURO 2024. Naţionala lui Ronald Koeman va întâlni România pentru un loc în sferturile de finală ale Campionatului European.

Mare fan al fotbalului, Verstappen se aşteaptă ca „tricolorii” să le pună probleme olandezilor în meciul de marţi, de la Munchen. El a lăudat şi jocul României, fiind convins că duelul nu trebuie ratat:

„Bineînţeles, sper ca Olanda să câştige. Eu sunt fanul Olandei. Cred că va fi o luptă strânsă. Ambele echipe joacă foarte bine. După cum aţi văzut, multe surprize se pot întâmpla. Nu poţi să tratezi meciul relaxat. Bineînţeles, va fi un meci bun de urmărit”, a declarat Max Verstappen, după calificările din Marele Premiu al Austriei.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:32

Diogo Costa a scris istorie, după ce a apărat trei penalty-uri în Portugalia – Slovenia! „Eroul” lusitanilor nu se teme de Franţa

8:13

Anunţul radical făcut de Cristiano Ronaldo după ce a plâns în hohote la EURO 2024, în timpul meciului Portugalia – Slovenia

1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și