Închide meniul

S-au pus în vânzare biletele pentru primele meciuri ale României din preliminariile EURO 2024! Prima bătălie, cu Andorra, este în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2023, 15:08

S-au pus în vânzare biletele pentru primele meciuri ale României din preliminariile EURO 2024! Prima bătălie, cu Andorra, este în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY

S-au pus în vânzare biletele pentru primele meciuri ale României din preliminariile EURO 2024

Jucătorii României, în timpul unui meci / Hepta

S-au pus în vânzare biletele pentru primele meciuri ale României din preliminariile EURO 2024. Prima confruntare, cu Andorra, este în exclusivitate pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe 25 martie, de la ora 21:45. Partida va fi și în format live video, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF.ro a anunțat că fanii își pot achiziționa bilete pentru primele meciuri ale „tricolorilor” din campania pentru calificarea la turneul final din 2024, turneu care se va desfășura în Germania.

S-au pus în vânzare biletele pentru primele meciuri ale României din preliminariile EURO 2024! Andorra – România, 25 martie, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Pe site-ul Federației Române de Fotbal a apărut anunțul care oferă toate detaliile fanilor care își doresc să meargă la meciurile naționalei, din luna martie.

Astfel, pentru partida din Andorra, românii dornici să vadă naționala lui Edi Iordănescu sunt nevoiți să plătească suma de 100 de lei pentru un bilet. Pe de altă parte, pentru partida cu Belarus, de pe teren propriu, prețul biletelor începe de la 40 de lei, la peluză.

„Naționala României începe parcursul în preliminariile EURO 2024 în deplasare, pe terenul naționalei din Andorra. Partida este programată sâmbătă, 25 martie, ora 21:45, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella. Biletele pentru fanii români în sectorul rezervat acestora sunt disponibile exclusiv în aplicația mobilă Fan Arena by FRF, la prețul stabilit de gazde, respectiv 100 RON. Perioada de vânzare a biletelor la meciul Andorra – România se încheie sâmbătă, 11 martie.

Reclamă

România revine pe Arena Națională în preliminariile pentru EURO 2024! Biletele pentru acest meci au prețul de 40 lei la peluze și 60 de lei la tribune. Biletele sunt disponibile în aplicația Fan Arena by FRF. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii”, se arată în anunțul postat pe frf.ro.

România face parte din Grupa I, în preliminariile EURO 2024. „Tricolorii” se vor duela cu Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra, iar cinci meciuri se pot vedea pe Antena 1 și AntenaPLAY.

România luptă pentru calificarea la EURO 2024. Programul complet

România luptă, în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY, pentru calificarea la EURO 2024. Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca. Inclusiv bătălia finală cu Elveția va fi în direct la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3
  • Andorra – România (sâmbătă 25 martie, ora 21:45, Antena 1)
  • România – Belarus (marți, 28 martie, ora 21:45)
  • Kosovo – România (vineri, 16 iunie, ora 21:45, Antena 1)
  • Elveția – România (19 iunie, ora 21:45)
  • România – Israel (sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45)
  • România – Kosovo (marți, 12 septembrie, ora 21:45, Antena 1)
  • Belarus – România (joi, 12 octombrie, ora 21:45, Antena 1)
  • România – Andorra (duminică, 15 octombrie, ora 21:45)
  • Israel – România (sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45)
  • România – Elveția (marți, 21 noiembrie, ora 21:45, Antena 1)

Cum arată grupele din preliminariile EURO 2024

Grupa A: Spania, Scoția, Norvegia, Georgia, Cipru
Grupa B: Olanda, Franța, Irlanda, Grecia, Gibraltar
Grupa C: Italia, Anglia, Ucraina, Macedonia, Malta
Grupa D: Croația, Țara Galilor, Armenia, Turcia, Letonia
Grupa E: Polonia, Cehia, Albania, Insulele Feroe, Moldova
Grupa F: Belgia, Austria, Suedia, Azerbaidjan, Estonia
Grupa G: Ungaria, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Lituania
Grupa H: Danemarca, Finlanda, Slovenia, Kazakhstan, Irlanda de Nord
Grupa I: Elveția, Israel, România, Kosovo, Belarus, Andorra
Grupa J: Portugalia, Bosnia, Islanda, Luxemburg, Slovacia

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Recomandări
  • S-au pus în vânzare biletele pentru primele meciuri ale României
  • Andorra – România se vede în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și