Închide meniul

Schimbare de ultimă oră la echipa naţională! Bogdan Vătăjelu îi va lua locul lui Nicuşor Bancu, pentru meciurile cu Slovenia şi Moldova

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 noiembrie 2022, 23:54

Schimbare de ultimă oră la echipa naţională! Bogdan Vătăjelu îi va lua locul lui Nicuşor Bancu, pentru meciurile cu Slovenia şi Moldova

Bogdan Vătăjelu, în locul lui Nicuşor Bancu la echipa naţională

Bogdan Vătăjelu, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

Bogdan Vătăjelu îi va lua locul lui Nicuşor Bancu, la echipa naţională, pentru meciurile amicale cu Slovenia şi Moldova. Bancu s-a accidentat în meciul dintre Rapid şi Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Bancu a fost titular în partida din Giuleşti. Fundaşul a acuzat probleme medicale în repriza secundă, şi a fost înlocuit cu Ivan Martic, în minutul 78.

Bogdan Vătăjelu, în locul lui Nicuşor Bancu la echipa naţională

Bogdan Vătăjelu va fi convocat de Edi Iordănescu, în lipsa lui Nicuşor Bancu. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială a Federaţiei Române de Fotbal, imediat după accidentarea fundaşului din partida cu Rapid.

„Ca urmare a faptului că Nicușor Bancu s-a accidentat în partida Rapid – CS Universitatea Craiova 2-2, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa națională, pentru meciurile cu Slovenia și Moldova, pe colegul lui Bancu de la echipa de club, Bogdan Vătăjelu (29 de ani)”, se arată în anunţul făcut de FRF, imediat după încheierea partidei din Giuleşti.

Şi patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a confirmat faptul că Nicuşor Bancu s-a accidentat, însă susţine că nu este grav, totul urmând a fi decis printr-un RMN.

Reclamă

„Bancu a auzit ceva trosnind, dar spune că nu e nimic grav. Vedem la RMN-ul de mâine seară. Pune piciorul jos. E un luptător, când a simţit prima dată, trebuia să ceară schimbare”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Digi Sport.

Bogdan Vătăjelu va reveni la echipa naţională după şapte ani de pauză. Acesta a fost convocat ultima dată în 2015, când la cârma „tricolorilor” se afla Anghel Iordănescu.

Alexandru Albu s-a accidentat în Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Bancu a fost şi el scos de pe teren din cauza problemelor medicale

Alexandru Albu s-a accidentat în Rapid – Universitatea Craiova 2-2, iar Adrian Mutu şi-a pus mâinile în cap. Alexandru Albu a ieşit de pe teren în minutul 59, în timp ce se ţinea de coapsa dreaptă. Nici Rădoi nu a scăpat de coşmarul accidentărilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mai întâi, Adrian Mutu a fost cel care a avut de suferit. Alexandru Albu, autorul primului gol al rapidiştilor, nu a mai putut continua partida şi a fost schimbat în minutul 59 cu Andrei Ciobanu.

Albu nu a fost singurul jucător din derby care nu a mai putut continua. Şi Bancu a acuzat probleme medicale şi a fost scos din teren de Mirel Rădoi. Bancu riscă să rateze şi amicalele României cu Slovenia şi Moldova. Bancu a fost scos de pe teren după un duel cu Onea şi înlocuit cu Ivan Martic, în minutul 78.

Lotul convocat de Edi Iordănescu, pentru partidele cu Slovenia şi Moldova

Edi Iordănescu a convocat 26 de jucători, pentru amicalele din această luna. Meciul cu Slovenia va avea loc pe 17 noiembrie, de la ora 21:00, pe Cluj Arena, în timp ce partida cu Moldova se va disputa trei zile mai târziu, de la ora 20:30, la Chişinău. Ambele dueluri vor fi în format live text, pe www.AS.ro!

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Daniel Paraschiv (Hermannstadt 0/0)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și