Închide meniul

Alexandru Albu s-a accidentat în Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Bancu a fost şi el scos de pe teren din cauza problemelor medicale

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 noiembrie 2022, 22:32

Alexandru Albu s-a accidentat în Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Bancu a fost şi el scos de pe teren din cauza problemelor medicale

Alexandru Albu

Rapid, într-un meci pentru Rapid / SPORT PICTURES

Alexandru Albu s-a accidentat în Rapid – Universitatea Craiova 2-2, iar Adrian Mutu şi-a pus mâinile în cap. Alexandru Albu a ieşit de pe teren în minutul 59, în timp ce se ţinea de coapsa dreaptă. Nici Rădoi nu a scăpat de coşmarul accidentărilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai întâi, Adrian Mutu a fost cel care a avut de suferit. Alexandru Albu, autorul primului gol al rapidiştilor, nu a mai putut continua partida şi a fost schimbat în minutul 59 cu Andrei Ciobanu.

Alexandru Albu s-a accidentat în Rapid – Universitatea Craiova 2-2

Albu nu a fost singurul jucător din derby care nu a mai putut continua. Şi Bancu a acuzat probleme medicale şi a fost scos din teren de Mirel Rădoi. Bancu riscă să rateze şi amicalele României cu Slovenia şi Moldova. Bancu a fost scos de pe teren după un duel cu Onea şi înlocuit cu Ivan Martic, în minutul 78.

Decizie drastică luată de Mirel Rădoi! A exclus patru jucători din lotul Universităţii Craiova

Mirel Rădoi a luat o decizie drastică, şi a exclus din lotul Universităţii Craiova patru jucători, înaintea partidei cu Rapid. Antrenorul a fost nemulţumit de evoluţia echipei din ultimul meci, şi anume remiza ruşinoasă din Cupa României, cu Ocna Mureş.

Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă nu au fost în lotul Universităţii Craiova, pentru duelul cu Rapid. Toţi cei patru jucători au fost titulari în egalul din ultimul meci, egal ce l-a nemulţumit extrem de tare pe Mirel Rădoi.

Reclamă

Mirel Rădoi a declarat că decizia de a-i exclude din lot pe cei patru jucători i-a aparţinut în totalitate, aceştia nefiind accidentaţi. Tehnicianul oltenilor a dezvăluit că a luat această masură, ca urmare a disciplinei şi a programului din cadrul echipei.

„Sunt patru jucători care nu au prins lotul. Pe lângă cei doi (n.r. Andrei Ivan şi Jovan Markovic), mai sunt Vînă şi Sergiu Hanca.

Sunt deciziile după meciul din Cupa României (n.r. egalul cu Ocna Mureș) şi după ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Nu sunt accidentaţi, sunt bine, sunt deciziile mele, disciplină, program şi tot ce înseamnă la echipă”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Digi Sport, înainte de Rapid – Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alexandru Albu s-a accidentat în Rapid – Universitatea Craiova 2-2
  • Şi Nicuşor Bancu s-a accidentat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) Vezi toate știrile
Citește și