Închide meniul

Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3

Dan Roșu Publicat: 14 octombrie 2024, 8:18

Reclamă
Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3

Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi

Ianis Hagi, pe banc lui Rangers - Getty Images

Scoţienii de la ibroxnews.com au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers. Jurnaliştii au analizat evoluţia mijlocaşului în duelul Cipru – România 0-3 şi au ajuns la concluzia că jucătorul cotat la 1.8 milioane de euro are şanse mari să devină titular în echipe lui Philippe Clement.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar antrenorul fusese cel care anunţase înainte de pauza prilejuită de meciurile naţionalelor că de prestaţia lui Ianis în meciurile cu Cipru şi Lituania poate depinde şi eventualul loc de titular de la Rangers. Şi scoţienii susţin că evoluţia din cele 18 minute de sâmbătă l-ar fi convins pe Clement.

Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi

„Chiar dacă a fost pe teren doar 18 minute, s-a putut vedea impactul său asupra jocului şi evoluţia sa cu siguranţă că i-a întărit şansele de a prinde un loc de titular la Rangerg, în echipa lui Clement.

Tom Lawrence şi Nedim Bajrami au fost cei care au ocupat rolul lui Ianis, dar s-ar putea să se găsească înlocuiţi de internaţionalul român, dacă forma acestuia va continua să crească”, au scris scoţienii de la ibroxnews.com.

Ianis Hagi a jucat 18 minute în duelul din Cipru, după ce l-a înlocuit pe Dennis Man. El a şi marcat un gol, care a fost însă anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Reclamă
Reclamă

Dănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea

Dănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Alex Mitriţă şi Daniel Bîrligea în meciul Cipru – România, scor 0-3, din UEFA Nations League. Mijlocaşul lui Rangers a intrat în minutul 72, în locul lui Dennis Man. În schimb, golgheterul Universităţii Craiova a fost rezervă neutilizată.

„Mie îmi place și nu-mi place toată chestia asta cu Ianis, Ianis, Ianis, Ianis… Toată lumea vrem să-l ajutăm, dar important este să se ajute și el. Eu spun să vorbim despre Ianis în momentul în care o să joace. Momentan nu joacă.

Toți vrem să-l ajutăm, dar pe altă parte mai sunt și alții care trebuie ajutați. De ce doar pe el să-l ajutăm? Mitriță, Bîrligea… Poate și Mitriță merita și avea nevoie să fie ajutat. Pe Ianis îl bagă meci de meci, pe Mitriță nu l-a băgat…

Reclamă

Nimeni n-a vorbit de Rațiu și de Drăgușin cât vorbim de Ianis. De ce? Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace? Trebuie și convocat? Eu îmi doresc ca acest copil să joace și să vorbească prin joc și să nu mai fie nevoie să-l ajutăm. Că nu are nici saci, n-are nici ghiozdan în spate ca să-l ajutăm„, a declarat Dănuţ Lupu la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:51 14 oct.

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

23:39 14 oct.

Belgia – Franța 1-2 și Germania – Olanda 1-0. A fost spectacol în Nations League. Rezultatele serii

23:22 14 oct.

Ion Ţiriac, laude la scenă deschisă pentru Mircea Lucescu: „Ridic pălăria, trebuie să îi mulţumim toţi”! Sfatul pe care i l-a dat

23:00 14 oct.

Neymar și-a numit favoritul din cursa pentru Balonul de Aur: „Nimeni nu merită mai mult decât el!”

23:00 14 oct.

Manchester City, dată în judecată de Benjamin Mendy! Suma uriaşă cerută de francez după scandalul uriaş în care a fost implicat

22:16 14 oct.

Marius Marin, fotografie de colecţie cu Mircea Lucescu! Cum arăta tricolorul acum 15 ani

1 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 2 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala 3 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 4 Jucătorul cerut titular la echipa naţională, în meciul cu Lituania: „E de altă categorie!” Mesaj pentru Mircea Lucescu 5 Naţionala lui Mircea Lucescu s-a lovit de un refuz ferm, înaintea meciului cu Lituania! Ce nu le-a permis UEFA „tricolorilor” 6 Derapaj scandalos după o gafă monumentală. U Cluj le-a dat bobocilor de la universitate cântece cu înjurături şi derapaje sexiste
Citește și