Închide meniul
EXCLUSIV

Semnal de alarmă dur tras înaintea numirii unui selecţioner al României! „Nu te miri că România e lipsită de rezultate. Cel mai bun jucător al ţării e un portar”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2021, 14:08

Semnal de alarmă dur tras înaintea numirii unui selecţioner al României! „Nu te miri că România e lipsită de rezultate. Cel mai bun jucător al ţării e un portar

Sorin Cârţu, în timpul unui interviu

Antena Sport

Sorin Cârţu trage un semnal de alarmă. Asta după ce Florin Niţă a fost cel mai bun om al nostru în preliminariile pentru Campionatul Mondial. Portarul Spartei Praga a primit acest premiu la Gala Fotbalului Românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu a cerut nimeni ca România să ia faţa Germaniei, să fie pe locul 1. Băi, dar un 2, să iei faţa Islandei, să iei faţa Macedoniei. Nici nu trebuie să te miri că România este lipsită de rezultate din moment ce primul fotbalist al ţării este un portar”, a spus Cârţu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mutu, aproape de funcţia de selecţioner! Verdictul lui Mircea Lucescu

FRF şi Răzvan Burleanu sunt în căutarea unui nou selecţioner. După ce Răzvan Burleanu a fost refuzat de Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu se pare că Adrian Mutu va fi alesul pentru funcţia de selecţioner. Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, le dă sfaturi celor din Federaţie.

”Nu știu cum s-ar manifesta ca antrenor. Între a fi jucător și antrenor e o diferență totală. Între a fi jucător, antrenor și selecționer iar e o diferență. Trebuie să i se acorde o atenție deosebită și să fie ajutat, nu să fie lăsată toată responsabilitatea pe el.

Mi-aș fi dorit să aibă măcar doi ani de antrenorat la o echipă de club și apoi să meargă la națională. Au fost mulți care aveau prestigiu ca jucător și le-a dat prestigiu să devină selecționeri. Hagi ar fi putut fi un selecționer extraordinar dacă mai antrena un an doi înainte. Shevchenko a fost ajutat de o trupă de italieni. Șase italieni au fost lângă el permanent. Sunt staffuri imense. Și Mancini cred că are cel puțin 15 persoane în staff. Eu nu am. Încerc să acopăr tot făcând eforturi foarte mari.

Reclamă

La Guardiola, la Klopp sunt câțiva antrenori care se ocupă doar cu exercițiile. Guardiola are 20 pe lângă el. Klopp are 40 de persoane care se ocupă de echipă”, a declarat Lucescu.

Cine va prelua România

Toate vocile din interiorul fotbalului românesc îl dau pe Adrian Mutu ca şi numit în funcţia de selecţioner. Totuşi, Răzvan Burleanu şi FRF i-ar mai avea pe listă şi pe Edi Iordănescu, fost antrenor al FCSB, dar şi pe Adrian Ursea, liber de contract după mai multe mandate în campionatele Elveţiei şi Franţei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu e favorit să preia România
  • FRF a fost refuzată de Petrescu, Hagi şi Lucescu Jr

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și