Închide meniul

„Dacă aduceam Crucea de pe Caraiman, nu puteam bate Belgia şi Olanda!” Mircea Rednic, dezlănţuit: „N-au mai mers nici mătăniile”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2024, 20:53

Reclamă
„Dacă aduceam Crucea de pe Caraiman, nu puteam bate Belgia şi Olanda! Mircea Rednic, dezlănţuit: „N-au mai mers nici mătăniile

Mircea Rednic s-a dezlănţuit după ce Hagi a refuzat să devină selecţioner la naţionala României

Profimedia

Mircea Rednic s-a dezlănţuit după ce Hagi a refuzat să devină selecţioner la naţionala României. Mircea Rednic nu s-a abţinut şi l-a taxat şi pe Edi Iordănescu după ce a spus că echipa actuală a României reprezintă „Generaţia de Suflet”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic a făcut iureş şi a spus că actuala naţională a României ar trebui să fie „Generaţia Norocoasă”. Rednic a spus că este o diferenţă mare între România şi naţionale ca Belgia şi Olanda.

Mircea Rednic s-a dezlănţuit după ce Hagi a refuzat să devină selecţioner la naţionala României

„Putea să spună „Generația norocoasă”, nu de suflet. În momentul când am dat de echipe cu jucători de calitate, n-au mai mers nici mătăniile, nici crucile. Și crucea de pe Caraiman dacă o aduceam nu puteam să batem Belgia și Olanda„, a spus Mircea Rednic.

Mircea Rednic, atac dur la adresa FRF: „Trebuie cineva care acceptă sfaturile lui Stoichiţă”

Mircea Rednic a lansat un atac dur la adresa FRF. Antrenorul celor de la UTA a fost întrebat dacă a fost contactat de cineva din federaţie, în privinţa postului de selecţioner. Mircea Rednic nu l-a menajat nici pe Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, spunând că nu ar putea primi sfaturile acestuia şi nici să facă compromisuri. Rednic nu înţelege nici de ce Adrian Mutu este luat în considerare înaintea sa, ţinând cont de performanţele celor doi în carierele de antrenori:

„Trebuie să vină un antrenor care să accepte sfaturile lui Stoichiță, să-i accepți și pe Constantinovici, pe Jerry Gane… Niște chestii, niște compromisuri. E greu!

Reclamă
Reclamă 4

Nu înțep pe nimeni. Asta simt! Eu sunt realist. Acolo sunt niște lucruri clare care au fost și în perioada lui Mircea Sandu! Acolo se formase un grup și nu puteai să intri.

Gică dacă vine, vine cu staff-ul lui, cu proiectele lui. Boloni la fel și știu cum a lucrat la echipa națională. El pierde pe mâna lui nu se lasă sfătuit. Știu ce e acolo! Asta e situația.

Oamenii au avut rezultate și ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câțiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo”, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

18:26

Carlos Alcaraz l-a învins pe Tommy Paul şi este în semifinale la turneul de simplu de la Jocurile Olimpice!

18:25

David Popovici, reacţie categorică după ce Pan Zhanle a fost acuzat de dopaj! Discurs de mare campion al românului

18:23

Arnold Garita semnează! Jucătorul care l-a impresionat pe Gigi Becali a făcut anunțul: „Este timpul să joc”

18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

18:04

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și