Închide meniul

Soluţie surpriză pentru echipa naţională! Cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi: „Doar el ne-a calificat”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 noiembrie 2021, 21:10

Soluţie surpriză pentru echipa naţională! Cine i-ar putea lua locul lui Mirel Rădoi: „Doar el ne-a calificat

Cine îi va lua locul lui Mirel Rădoi

Hepta

Cristi Borcea este convins că soluţia câştigătoare pentru echipa naţională este Victor Piţurcă. Fostul oficial al celor de la Dinamo crede că aceasta este soluţia cea mai bună după plecarea lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă, înlocuitorul perfect al lui Mirel Rădoi

Cristi Borcea are mare încredere în Victor Piţurcă după ce acesta a fost ultimul selecţioner care ne-a calificat la un turneu final. „Am trăit momente bune ale fotbalului nostru. Am făcut parte vreo 22 de ani din el. Spuneam că avem doi fotbalişti, Mutu şi Chivu şi restul prieteni cu fotbaliştii. Mă certam cu Mircea Sandu şi Piţurcă să nu mai spun asta. Piţurcă ne-a calificat de patru ori cu jucători ca Petre Florentin, Mihalcea. Nu mai sunt antrenori şi nu mai sunt echipele alea. Când ne calificam aveam trei echipe. Steaua şi Rapid în primăvara europeană. Dinamo era eliminată de Benfica. În condiţiile în care ne băteam cu Olanda, Italia şi Germania, era ceva. Cei de la FRF ar trebui să lase la o parte orice dispută. Prima soluţie ar trebui sa fie cea câştigătoare”, a spus Cristi Borcea, conform digisport.ro.

Citește și:

Cristi Borcea, sfaturi pentru cei de la FRF

Dar asta nu e tot. Borcea le dă sfaturi clare celor de la FRF. „După părerea dumneavoastră nu ar trebui să fie soluția câștigătoare, care ne-a adus calificări? Normal și Hagi, și Dan Petrescu, au meritele lor. Înaintea lui Hagi și a lui Dan Petrescu sau oricui din România, primul cu care ar trebui să se stea de vorbă ar trebui să fie Victor Pițurcă. Singurul care ne-a califcat a fost el, nu e normal să mă duc pe un antrenor câștigător, să fac prima discuție.

E o propunere normală. Să lăsăm orice ranchiună. Chiar dacă a declarat Pițurcă că nu mai antrenează, hai să avem o discuție. Cei de la Federație trebuie să își aleagă trei antrenori. Să discute cu toți”, a mai spus Borcea, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și