Închide meniul

Tamaş a îngropat securea războiului cu Rădoi: "Şi fraţii se mai ceartă!" Mesajul pentru actualul selecţioner

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 5:05

Tamaş a îngropat securea războiului cu Rădoi: "Şi fraţii se mai ceartă!" Mesajul pentru actualul selecţioner

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabi Tamaş şi Mirel Rădoi au fost colegi la echipa naţională

Tamaş şi Rădoi au avut câteva contre la FCSB, pe când actualul selecţioner era antrenor. Acesta a fost cel care l-a dat afară pe fundaşul care va împlini în luna noiembrie a acestui an 37 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabrie Tamaş: "Am încredere în Mirel Rădoi"

"Eu îi urez multă baftă. Şi fraţii se mai ceartă până la urmă. Suntem bărbaţi şi ne-am împăcat ca bărbaţii. Nu s-a întâmplat nimic între noi. 

Certat nu am fost niciodată şi chiar şi am vorbit la un meci cu el. Îi urez multă baftă, dar problema e că nu joacă el. 

Eu cred foarte mult în el pentru că l-am avut antrenor şi cred că are o altfel de mentalitate", a declarat Gabi Tamaş la Digi Sport.

Rădoi va debuta pe banca primei reprezentative în această seară, în România – Irlanda de Nord, de la ora 21:45, live text pe antenasport.ro.

Reclamă

Tamaş îl dă exemplu pe Rădoi actualilor jucători

Gabriel Tamaş nu este prea încântat de actualii jucători de la echipa naţională şi consideră că ar trebui ca toţi să fie pe teren precum era Mirel Rădoi.

"Dacă ar avea toţi forţa şi tăria lui Rădoi cred că am fi pe primele locuri. Trebuie să pună osul la bătaie pentru că sunt meciuri foarte grele. 

Dacă nu abordezi meciurile de aşa manieră cum le abordează ei vom veni acasă şi vom plânge", a mai spus Gabi Tamaş.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gabi Tamaş şi-a luat gândul de la echipa naţională
  • Tamaş şi Rădoi au avut un conflict la FCSB
  • Mirel Rădoi va debuta pe banca echipei naţionale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și