Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Mutu nu are frică de nimeni la EURO U21: "Avem genii în echipă!". Jucătorul de la FCSB ridicat în slăvi de "Briliant"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 martie 2021, 20:25

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Mutu nu are frică de nimeni la EURO U21: "Avem genii în echipă!". Jucătorul de la FCSB ridicat în slăvi de "Briliant"

SportPictures / Cristi Stavri/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Mutu, cuvinte de laudă pentru jucătorii săi

Selecţionerul de tineret nu are frică de nimeni la EURO U21. Mutu şi-a propus să ducă România U21 până în marea finală la Campionatul European de Tineret. "Briliantul" a vorbit în termeni laudativi despre jucătorii săi, pe care îi descrie ca fiind "genii". Andrei Vlad, portarul FCSB, este singurul nume scos în evidenţă de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Naţionala de tineret are o identitate construită cu Mirel Rădoi în frunte. Când vorbesc de echipa naţională de tineret, nu îmi e frică de nimeni. Echipa e asul. Avem genii în echipă. De exemplu, portarul Vlad care apără. Fundaşii care bagă alunecări şi dau cu capul, mijlocaşii care aleargă peste tot şi vârfurile care dau goluri. 

Adrian Mutu: "Echipa e asul!"

E timpul să treacă la alt nivel şi să arate tuturor că putem obţine ceva mai mult decât atât. Ei sunt actorii principali. Încercăm să punctăm informaţii care trebuie. Olanda este bună. (n.r Ungaria) Şi dacă nu erau buni spuneam că sunt buni. Nemţii ne-au bătut în semifinale aşa că vrem revanşa.", a declarat Adrian Mutu pentru TVR.

Cotat la 700.000 de euro pe site-urile de specialitate, tânărul portar a avut prestaţii exclente în tricoul lui FCSB. Acesta a evoluat în 28 de meciuri pentru formaţia roş-albastră, în toate competiţiile, iar Gigi Becali vrea să dea lovitura şi cu el, după ce l-a vândut pe Dennis Man cu 13 milioane de euro.

"Andrei Vlad este este un alt pariu al meu și o să vedeți că voi bate recordul și cu el. Nimeni nu a mai vândut un portar din Liga 1 pe banii pe care o să îi iau eu pe el.

Reclamă

Sub 5 milioane de euro nu voi sta de vorba cu nimeni, dar cota lui este în creștere. De aici voi începe negocierile cu cine îl va dori, însă nu mă grăbesc să îl vând acum", a spus Gigi Becali, în Prosport, la începutul lunii februarie.

La echipa naţională U21, Vlad are 8 meciuri ca titular. Acesta va fi opţiunea numărul 1 pentru Mutu la EURO U21, turneu în cadrul căruia România debutează miercuri, 24 martie.

Adrian Petre, mai motivat ca niciodată înainte de EURO U21! Adversarele României, avertizate: "Vom face diferența pe teren!"

Adrian Petre lucrează cu Adrian Mutu, după ce în urmă cu doi ani a fost pregătit de Mirel Rădoi. Atacantul este convins că atât el, cât şi coechipierii săi, vor face o figură frumoasă şi la acest EURO U21, conduşi de pe margine de "Briliant".

Reclamă 4 / 0/3

"Cu domnul Mutu nu am apucat foarte mult să colaborez, sunt de 3 zile la echipă, dar evident că știind trecutul lor că fotbaliști te încarcă o responsabilitate mare. Sincer, nici nu m-am uitat la loturi dar sunt fotbaliști foarte buni și vom face diferența doar când ne vom prezenta noi pe teren.

Acum doi ani am ajuns în semifinale și ați văzut câți s-au transferat, ați văzut rezultatele, așa că nu are rost să vorbim despre aceste lucruri deocamdată. Probabil că ne vor trimite și ei niște mesaje dar trebuie să plece de la fiecare, nu trebuie să așteptăm motivare de la cei de la echipa mare pentru că și ei au meciurile lor", a mai spus atacantul

Programul României U21 la Campionatul European 2021

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

  • 24 martie, 22:00: România – Ţările de Jos;
  • 27 martie, 19:00: Ungaria – România;
  • 30 martie, 19:00: Germania – România.

Lotul convocat de Adrian Mutu pentru EURO U21

  • Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București)
  • Fundași: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)
  • Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA)
  • Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad)
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și