Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | EXCLUSIV Mihai Stoichiţă salută schimbul de generaţii de la naţională! Jucătorul care poate trage echipa după el: "Debordează de încredere şi entuziasm!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 8:07

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | EXCLUSIV Mihai Stoichiţă salută schimbul de generaţii de la naţională! Jucătorul care poate trage echipa după el: "Debordează de încredere şi entuziasm!"

Mihai Stoichiţă/ Hepta

Stoichiţă i-a vizitat pe tricolori în cantonament şi a concluzionat faptul că generaţia venită de la tineret s-a maturizat enorm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii naționalei au mai multă experienta, s-au mai maturizat. Am fost în cantonament, mă uitam la Cicâldău, mă uitam la Răzvan Marin, mă uitam la toți ceilalți care sunt în fosta generatie de U21, sunt alți jucători acum. 

Altă alură, altă consistență. Să trecem de primul meci! Să trecem cu bine de primul meci și eu îmi asum ce spun, nu pierdem niciunul din cele trei

Schimbul de generații este inevitabil. Viața merge înainte și întotdeauna trebuie să ne adaptăm la realitatea momentului, iar realitatea momentului sunt foștii copii de acum doi ani de zile”, a declarat Mihai Stoichiță într-un interviu pentru AntenaSport.  

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Nicolae Stanciu, liderul primei reprezentative

Mihai Stoichiţă consideră că Nicolae Stanciu este jucătorul care poate trage echipa naţională după el şi poate inspira noua generaţie de tricolori.

Reclamă

Am stat cu Niculae de vorbă. El este același băiat extraordinar, optimist, care debordeaza de încredere și de entuziasm, îți transmite o stare de bine”, susține Mihai Stoichiță.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Mihai Stoichiţă are încredere în Ionuţ Radu

Directorul tehnic de la FRF salută revenirea lui Ionuţ Radu în lotul primei reprezentative şi consideră că acesta poate fi următorul titular din poarta echipei naţionale.

Nu știu dacă Ionuț Radu va fi titular, asta depinde de Rădoi. Dar Ionuț Radu, nu uitați, are dreptul să joace la Olimpiadă, dar nu a jucat de un an de zile. Trebuie să ne gândim că și el reprezintă viitorul, nu?”, susține Stoichiță.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Meciul cu Macedonia de Nord se va juca de la ora 21:45, pe Arena Națională, și va fi în format live text pe www.as.ro.

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

"Să aibă un pic de noroc, în rest, nu sunt probleme!", este mesajul transmis de Mihai Stoichiţă pentru jucătorii lui Mirel Rădoi.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • România va debuta în preliminariile pentru Mondialul din 2022
  • Mihai Stoichiţă: "Ionuţ Radu reprezintă viitorul naţionalei!"

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și