Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | EXCLUSIV România U21 are un nou lider: ”Nu începe echipa fără el!” Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au plecat în Ungaria

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 23 martie 2021, 8:55

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | EXCLUSIV România U21 are un nou lider: ”Nu începe echipa fără el!” Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au plecat în Ungaria

Mihai Stoichiță este directorul tehnic al FRF

AS.ro

Noua generație de la tineret are un nou lider, în persoana lui Olimpiu Moruțan, care a și luat numărul 10, după cum a anunțat Mihai Stoichiță. Directorul tehnic de la FRF a plecat alături de Răzvan Burleanu în Ungaria, pentru a asista la meciul de debut al jucătorilor pregătiți de Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este un lider, Moruțan, cum să nu fie un lider, și nu numai el. La Steaua nu începe echipa fără el și fără Olaru. Acum, la Steaua se așează totul în jurul a doi copii de 20 de ani. Nu trebuie să aibă fircă de nimic”, a anunțat Mihai Stoichiță într-un interviu pentru AntenaSport.

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | România U21, obiectiv îndrăzneț la EURO

Deși nu a dezvăluit obiectivul tricolorilor mici, Mihai Stoichiță a lăsat de înțeles că Moruțan și compania vor să depășească performanța generației precedente.

Avem echipă foarte bună. Nu avem motive să fim îngrijorați. Nu e presiune pe ei. Obiectivul l-au atins, ce vine de acum înainte este bonus. 

Faptul că, sub presiune, s-au calificat ar trebui să fie mai bine. Ei și-au autoimpus obiective extrem de îndrăznețe. Am încredere că le vor realiza”, a spus Mihai Stoichiță la plecarea către Ungaria.

Reclamă

Programul României U21 la Campionatul European 2021

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și