Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Ungaria U21 2-1. Revenire uluitoare a tricolorilor! Măţan şi Paşcanu, eroii lui Mutu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 17:50

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | România U21 – Ungaria U21 2-1. Revenire uluitoare a tricolorilor! Măţan şi Paşcanu, eroii lui Mutu

profimediaimages

România U21 a sărbătorit pe teren victoria cu Ungaria U21 cu scorul de 2-1

Ungaria – România 1-2

Prima repriză a fost una plină de cartonaşe. Arbitrul Visser a artăat până la finalul celor 45 de minute nu mai puţin de 6 cartonaşe galbene şi unul roşu. Adrian Szoke şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică în minutul 43. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii i-au dominat pe maghiari la capitolul posesie, 57%-43%, însă nu au avut niciun şut pe spaţiul porţii. Moruţan şi Măţan, "magicienii" lui Mutu, au făcut spectacol în careul advers, însă nu au reuşit să deblocheze tabela. Nici Goerge Ganea nu a avut sorţi de izbândă. Atacantul a trecut pe lângă gol în prelungirile primei reprize. 

Andrei Vlad s-a făcut şi el remarcat. Tânărul portar nu a avut viaţă uşoară. A reuşit două parade de senzaţie la cele două şuturi pe spaţiul porţii expediate de adversari.

Tricolorii, "remontada" în repriza secundă

Golurile meciului au fost reuşite în a doua repriză. Deşi în inferioritate numerică, maghiarii sunt cei care au deschis scorul, în minutul 56. Arbitrul Visser nu a acordat fault în atac, iar maghiarii au pornit un contraatac, în urma căruia Andras Csonka a marcat.

Tricolorii au atacat în valuri, iar reuşita de 1-1 a venit în minutul 70. Măţan a driblat doi adversari în careul advers şi a reuşit să marcheze cu o execuţie fabuloasă. 

Reclamă

După ce şi-au creat mai multe ocazii, Alexandru Paşcanu a marcat golul victoriei în minutul 87. Fundaşul a ajuns la prima reuşită pentru naţionala U21, la apariţia cu numărul 28 pentru reprezentativa de tineret.

În urma acestui rezultat, tricolorii au urcat pe primul loc în Grupa A, cu 4 puncte. Germania – Olanda, al doilea meci din grupa României se va juca în această seară, de la ora 22:00.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE. Min 90+5: Final de meci!

UPDATE. Min 87: GOOOL România! Paşcanu înscrie pentru 2-1! Fundaşul a marcat primul gol pentru echipa naţională la meciul cu numărul 28 în tricoul reprezentativei U21.

UPDATE. Min 84: Ocazie uriaşă Adrian Petre! Atacantul nu reuşeşte să marcheze din 4 metri!

UPDATE. Min 82: Adrian Mutu e un car de nervi pe margine din cauza arbitrajului.

UPDATE. Min 74: Olaru driblează trei adversari şi trimite un şut puternic! Portarul Balazs are o paradă uriaşă.

UPDATE. Min 70: GOOOL România! Măţan a egalat cu o execuţie fabuloasă, după ce a driblat doi adversari!

UPDATE. Min 56: Gol Ungaria. "Centralul" a comis o nouă greşeală. Visser nu a acordat fault în atac, iar maghiarii au pornit un contraatac, în urma căruia Andras Csonka a deschis scorul.

Reclamă

UPDATE. Min 51: Tricolorii cer penalty după un fault evident în careu, însă arbitrul Visser a dat repunere din colțul mic al careului.

UPDATE. Min 46: A început repriza secundă!

UPDATE. Min 45+2: Pauză la Budapesta, 0-0.

UPDATE. Min 45+2: George Ganea este aproape de deschiderea scorului. Atacantul a trimis puţin pe lângă bară!

UPDATE. Min 43: Tricolorii sunt în superioritate numerică. Adrian Szoke vede cartonaşul roşu. Mijlocaşul este eliminat după un nou fault.

UPDATE. Min 42: Ocazie uriaşă România! Ganea i-a oferit o pasă perfectă lui Boboc, care a trimis un şut peste poarta maghiarilor.

UPDATE. Min 31: Andrei Vlad iese din nou la rampă. Portarul a avut o nouă paradă de senzaţie la "torpila" lui Szabolcs Mezei.

UPDATE. Min 28: Paşcanu le dă mari bătăi de cap maghiarilor. Adversarii României au început un contraatac fulger, însă fundaşul nu are emoţii.

UPDATE. Min. 24: Olimpiu Moruţan execută o lovitură liberă. Din păcate, fotbalistul FCSB a trimis cu mult peste spaţiul porţii.

UPDATE. Min. 22: Măţan a făcut spectacol în careul advers! Mijlocaşul lui Columbus Crew s-a distrat cu defensiva adversarilor. 

UPDATE. Min. 13: Ocazie pentru tricolori! Olimpiu Moruţan loveşte mingea cu capul, însă nu prinde spaţiul porţii.

UPDATE. Min 8: Andrei Vlad, intervenţie de zile mari! Bolla a trimis un şut puternic din afara careului, însă tânărul portar al FCSB nu întâmpină probleme.

UPDATE. Min 7: S-au acordat 3 cartonaşe galbene în doar 2 minute. Ciobotariu şi Marius Marin au fost avertizaţi de arbitru. Fostbalistul lui Pisa a primit cartonaşul pentru simulare şi va rata următorul meci, cel cu Germania U21.

UPDATE. Min. 1: A început meciul de la Budapesta.

UPDATE: Acestea sunt echipele de start pentru România U21 – Ungaria U21. Adi Mutu a păstrat aceiaşi titulari din meciul de debut contra Olandei, încheiat la egalitate: 1-1.

România (3-5-2): Vlad – Haruţ, Ciobotariu, Paşcanu – Boboc, Olaru, Marin, Ciobanu, Moruţan – Ganea, Măţan. Rezerve: Aioani, Eșanu, Opruț, Drăgușin, Dulca, Cîmpanu, Oaidă, Chindriș, Oct. Popescu, Itu, Vlădoiu, Ad. Petre

Ungaria (4-2-3-1): Bese – Bolla, Balogh, Mocsi, Deutsch – Csonka, Mezel – Skribek, Szendrei, Kiss – Szoke. Rezerve: Auerbach, Kovacs, Varju, Huszti, Palincsar, Biro, Tamas, Hinora, Kata, Barany, Bukta, Kovacsreti

UPDATE: Susţinere totală pentru elevii lui Adrian Mutu! Fanii naţionalei nu vor putea fi la Budapesta să îşi încurajeze favoriţii, motiv pentru care FRF anunţă că un tricou gigant al echipei naționale va fi în peluza stadionului.

"El reprezintă toți suporterii tricolorilor U21, dragostea acestora pentru tricolor și susținerea pe care o transmit din fața televizoarelor! Echipa națională joacă fără spectatori, dar niciodată fără suporteri! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!", a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

UPDATE: Tricolorii au efectuat ultimul antrenament înaintea duelului cu Ungaria U21. Cu zâmbetul pe buze, Moruţan, Drăguşin, Ciobanu&co s-au pregătit intens pentru partida care poate duce echipa naţională de tineret din ce în ce mai aproape de sferturile de finală.

România U21 a obţinut o remiză mare în prima partida de la Campionatul European, scor 1-1 cu Olanda U21. Andrei Ciobanu a fost eroul naţionalei lui Adrian Mutu.

Mijlocaşul celor de la Viitorul a reuşit o "bijuterie" din lovitură liberă şi ne-a făcut pe toţi să strogăm toţi pentru România. Adrian Mutu a început războiul psihologic cu Ungaria încă de la conferinţa de presă.

Selecţionerul naţionalei de tineret spune că micii tricolori sunt mai valoroşi decât adversarii din meciul care va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00.

"Încărcătură foarte mare. Bineînțeles că diferită din punct de vedere al jucătorului și cea de acum a antrenorului. Derby-ul rămâne derby pentru noi, așa îl vedem. Eu cred că avem o echipă mai valoroasă. Cred în echipa mea, băieții sunt conștienți de asta. Vă spun și vouă că chiar dacă nu cu mult peste, totuși echipa României este mai valoroasă. Într-adevăr ei au investit mult în infrastructură și în juniori, pe această cale țin să-i felicit pentru toate condițiile pe care ni le-au oferit. Sperăm ca într-o zi să fim și noi la același nivel", a spus Adrian Mutu

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Ungaria U21 – România U21 LIVE TEXT! Paşcanu, declaraţii războinice

Alexandru Paşcanu se aşteaptă la un duel aprig şi mâine contra ţării gazdă, Ungaria. O înfrângere în faţa României i-ar scoate pe unguri din competiţie. Ungaria U21 a pierdut primul meci din grupă, 0-3 cu Germania. 

"Sperăm că va fi o victorie. Mergem cu gândul la victorie și știm că este cel mai important meci de până acum. Ne trebuie cele 3 puncte, pentru asta vom lupta. Trebuie să ne gândim la meciul ăsta, cele 3 puncte sunt foarte importante și pot să ne dea un meci final în care putem visa din nou la o calificare", a spus şi unul din liderii României U21, Alexandru Paşcanu.

Ungaria U21 – România U21 va fi live text pe AS.ro, sâmbătă, de la ora 19:00.

Ungaria U21 – România U21 LIVE TEXT | Echipa probabilă a României

A. Vlad – Haruț, Drăgușin, Pașcanu, Boboc – Olaru, M. Marin, Ciobanu – Moruțan, A. Petre, Mățan

Ungaria U21 – România U21 LIVE TEXT | Lotul României U21 la EURO 2021

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgovişte), Mihai Eşanu (Dinamo Bucureşti)

Fundaşi: Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruţ (FCSB), Alexandru Paşcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăguşin (Juventus/Italia), Raul Opruţ (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocaşi: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgovişte), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruţan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Măţan (Columbus Crew/SUA)

Atacanţi: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad)

Selecţioner: Adrian Mutu

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Programul României U21 la EURO U21

România mai are de disputat două meciuri din faza grupelor la turneul final găzduit de Ungaria şi Slovenia. În premieră, fazele eliminatorii vor loc în altă perioadă: 31 mai şi 6 iunie 2021.

Cum arată clasamentul grupei României

1. Germania 3 puncte
2. Olanda 1 punct
3. România 1 punct
4. Ungaria 0 puncte

Recomandări
  • Ungaria U21 - România U21 1-2
  • Tricolorii, la un pas de calificare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și