Închide meniul

„Totul depinde de asta!” Ultimul marcator al României de la un turneu final a spus ce șanse au tricolorii la EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 16:40

Reclamă
„Totul depinde de asta! Ultimul marcator al României de la un turneu final a spus ce șanse au tricolorii la EURO 2024

Ultimul marcator al României de la un turneu final a spus ce șanse au tricolorii la EURO 2024

pROFIMEDIA

Ultimul marcator al României de la un turneu final a spus ce șanse au tricolorii la EURO 2024. Bogdan Stancu a vorbit deschis despre naționala lui Edi Iordănescu, dar și despre turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Stancu este ultimul marcator al României de la un turneu final. Acesta a înscris în remiza naționalei, cu Elveția, scor 1-1, de la EURO 2016.

Ultimul marcator al României de la un turneu final a spus ce șanse au tricolorii la EURO 2024

Bogdan Stancu este de părere că România poate ieși din grupele EURO 2024. Fostul atacant al echipei naționale a transmis că tricolorii lui Edi Iordănescu ar fi putut pica într-o grupă mult mai dificilă și că aceștia se pot califica, dacă jucătorii vor face meciuri bune.

„În sfârșit, de-abia așteptam să înceapă (n.r. EURO 2024). Cred că favorite pentru câștigarea trofeului sunt Franța și Anglia! Eu îmi doresc să câștige Anglia, care are o echipă solidă, cu jucători tineri de mare calitate.

România are șansa ei de a trece mai departe din această grupă. Să fim serioși, puteam să picam cu echipe mult mai dificile, însă totul va depinde de jocul nostru, chiar dacă în ultimele meciuri amicale nu am arătat foarte bine. Cred că în meciurile din grupă, România va arăta o altă atitudine și determinare.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. despre golul cu Franța, de la EURO 2016) O bucurie si o experiență de nedescris, mai ales că am jucat și în meciul de deschidere contra Franței. Stadionul plin, atmosfera senzațională. Cred că jucătorii României ar trebui să se bucure de fiecare minut jucat la Campionatul European și să dea tot ce au mai bun!”, a spus Bogdan Stancu, potrivit sportpesurse.ro.

„Tricolorul” care e la un pas de transfer, chiar înainte de debutul naţionalei la EURO 2024

Alexandru Cicâldău şi-a încheiat împrumutul la Konyaspor, în această vară. Mijlocaşul se va întoarce la Galatasaray, formaţie cu care se află sub contract.

Oficialii de la Bodrum l-ar fi trecut deja pe internaţionalul român pe lista de transferuri, urmând ca negocierile să se poarte după ce Cicâldău îşi va încheia parcursul cu România la EURO 2024.

Reclamă

„Bodrum FK, promovată în Super Lig pentru prima dată în istoria sa, acționează rapid în transferuri. Echipa i-a inclus pe lista de transferuri pe Assombalonga, Cicâldău și Halil Dervişoğlu. Semnăturile contractelor pentru cei 3 jucători sunt aproape să aibă loc.

Bodrum FK a făcut primul transfer al sezonului următor. A reușit aducerea lui Yusuf Sertkaya de la Bursaspor.

Adevărata bombă a alb-verzilor urmează să se producă în curând… S-a relatat că Alexandru Cicaldău, care a jucat împrumutat la Konyaspor sezonul trecut, este aproape să fie adus.

S-a spus că Bodrum FK a intervenit în privința lui Cicâldău, a cărui sumă de transfer trebuie plătită către Galatasaray, deoarece antrenorul lui Konyaspor nu a fost dornic ca jucătorul să rămână.

Mijlocașul a jucat 31 de meciuri sezonul trecut și a marcat un gol. Bodrum FK a avut și o întâlnire pentru transferul lui Halil Dervişoğlu”, au notat turcii de la milliyet.com.tr, citaţi de sport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:40

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și