Închide meniul

"Trebuie să fii tâmpit să nu apreciezi!" De ce s-a enervat Gică Popescu la Clinceni. "Sunt sătul de hateri"

Mihai Ispas Publicat: 21 noiembrie 2020, 12:40

Reclamă
"Trebuie să fii tâmpit să nu apreciezi!" De ce s-a enervat Gică Popescu la Clinceni. "Sunt sătul de hateri"

Mediafax Foto / Octav Ganea via Hepta

Gică Popescu a apărat strategia aleasă de Mutu în finalul meciului cu Danemarca

Naţionala de tineret a tremurat pentru a doua calificare la rând la Euro. Micii tricolori au fost conduşi de Danemarca la Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: "Trebuie să fii tâmpit să critici finalul meciului"

Costache a adus egalarea în minutul 72. Pentru că ambele echipe erau calificate, ultimele minute au fost de noncombat. Românii au ţinut mingea, iar danezii au privit.

"Trebuie să fii tâmpit să critici finalul meciului. Trebuie să fii tâmpit să nu apreciezi acest profesionalism de care a dat dovadă echipa naţională în ultimele 10 minute. Ce trebuia să facă? Să se ducă în atac, să îi prindă pe contra-atac şi să pierdem?!", a lăudat Gică Popescu strategia aleasă de Mutu, care l-a surprins şi pe selecţionerul danez.

Gică Popescu: "Pe Dorinel, l-a criticat toată lumea"

Fostul jucător al naţionalei şi-a adus aminte de un alt meci cu Danemarca, în 2003, când naţionala mare a României a fost aproape să meargă la Euro, dar a primit gol în minutele de prelungire. 

"Când Dorinel (n.r. Munteanu) a pierdut mingea la un corner şi am pierdut jocul, toată lumea l-a criticat. Acum, toată lumea îl critică pe Mutu pentru că nu au jucat. Au făcut foarte bine pentru că şi-au îndeplinit obiectivul", a spus Gică Popescu.

Reclamă

"Sunt sătul de hateri", spune Gică Popescu

Pe teren, la meciul dintre România U21 şi Danemarca U21, s-a aflat şi Ianis Hagi, care a fost criticat de mulţi fani pentru evoluţia slabă.

"Nu mai pot să vorbesc de Ianis Hagi. De hateri sunt sătul!", s-a enervat actualul preşedinte al Viitorului după meciul de campionat cu Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar Vezi toate știrile
Citește și