Închide meniul

Tricolorii, în stare de șoc după dezastrul cu Norvegia! ”Este o umilință. O partidă neagră!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 18:19

Tricolorii, în stare de șoc după dezastrul cu Norvegia! ”Este o umilință. O partidă neagră!”

DPA Images / Vidar Ruud via Hepta

România a fost umilită de Norvegia

O partidă neagră. Ne așteptam să intrăm cu altă mentalitate. Mister ne-a spus ce trebuie să facem. Am pierdut multe mingi, nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Am discutat la antrenament. Este greu de crezut. Nu știu ce s-a întâmplat. Au fost peste noi, meritau să câștige, nu am reușit să legăm pasele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mister și-a pierdut din încredere. Te gândești să faci tactica să nu mai iei multe goluri. Nici pentru noi nu este ușor. Trebuie să ne revenim și să nu ne mai facem de râs. Nu putem să mai discutăm despre ce a fost în seara asta. Ca și jucător, îți pierzi încrederea.

Este o umilință, este foarte serios. Mister trebuie să o gândească foarte bine, să fim încrezători, pentru a nu mai fi umiliți din nou”, a declarat Alexandru Mitriță după umilința cu Norvegia, la Pro X.

Mitriță a spus de ce a plecat de la New York City

Mitriță s-a despărțit recent de NY City și a ajuns la Al Ahli Jeddah. Mijlocașul a dat cărțile pe față și a dezvăluit de ce a luat această decizie.

Nu este ușor nici pentru mine. De aceea a vrut să plec de acolo, să fiu mai aproape de familie. Dacă o să mai fiu chemat la națională, sper să o fac cât mai bine”, a mai spus Mitriță. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și