Închide meniul

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

Publicat: 17 octombrie 2024, 18:31

Reclamă
„Tricolorii s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025! Costin Amzăr şi Rareş Ilie, show pe manele! Imagini virale

"Tricolorii" s-au dezlănţuit, după calificarea României U21 la EURO 2025

Jucătorii naţionalei U21 au petrecut după calificarea la EURO 2025/ TikTok

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025, şi au făcut show pe manele. Costin Amzăr şi Rareş Ilie au fost sufletul petrecerii, după ce România U21 s-a calificat la al patrulea turneu final european consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 s-a impus cu scorul clar de 3-1 în duelul cu Elveţia U21, şi şi-a asigurat astfel calificarea la EURO 2025.

„Tricolorii” s-au dezlănţuit, după calificarea la EURO 2025

După meciul disputat pe stadionul din Giuleşti, Daniel Pancu le-a dat jucătorilor săi liber la distracţie. Aceştia au petrecut alături de un cunoscut interpret de manele, George Talent.

Într-un videoclip postat de solist pe TikTok, jucătorii naţionalei au fost surprinşi dansând şi bucurându-se la maxim de succesul înregistrat cu echipa naţională de tineret.

Costin Amzăr şi Rareş Ilie au fost sufletul petrecerii. Cei doi „tricolori” au fost surprinşi alături de George Talent, în centrul „acţiunii”, descătuşându-se după calificarea României U21.

Reclamă
Reclamă

Videoclipul  a devenit viral pe TikTok şi a strâns mii de vizualirzări, la o zi după ce a fost postat.

@george_talent🇷🇴ROMANIA🇷🇴 ♬ sunet original – GEORGE TALENT 🍀🍀🍀🍀

Reclamă

În meciul cu Elveţia U21, România U21 a făcut show total. Ianis Stoica a reuşit o „dublă”, iar golul al treilea a fost marcat de Umit Akdag. La faza golului secund, Louis Munteanu şi Octavian Popescu şi-au ridiculizat adversarii, oferind un moment superb. Totodată, partida nu a fost lipsită de momente tensionate. Daniel Pancu a văzut direct cartonaşul roşu în prima repriză, după ce a sărit la arbitru.

România U21 îşi va afla adversarele din grupa de la EURO 2025 pe 3 decembrie, atunci când va avea loc tragerea la sorţi, la Bratislava. 16 naţionale sunt calificate la turneul final, ultimele trei urmând să se afle în urma meciurilor de baraj de la finalul lunii viitoare.

Ianis Stoica a făcut show la interviu, după calificarea României U21 la EURO 2025

Ianis Stoica a oferit prima reacţie după ce a înscris o „dublă” în România U21 – Elveția U21, 3-1. Lotul elvețienilor U21 este evaluat la 49,5 milioane de euro. „Tricolorii” mici nu sunt evaluați nici măcar la jumătate, 20,5 milioane. Ianis Stoica a ținut să comenteze acest aspect după prestația elvețienilor de pe Giuleşti.

„Chiar înainte de meci ne uitam pe cotele elvețienilor. Nici nu știu cine le dă cotele alea, niște sume fabuloase, dar astăzi nu au mișcat în fața noastră. Consider că trebuie să fim mult mai respectați în Europa. Probabil și din această cauză plecăm mereu cu șansa a doua, că ăia sunt cotați mai bine. Nu există așa ceva, consider că suntem peste multe echipe din Europa, doar că ne trebuie puțin curaj.

Au calitate, nu pot spune altceva, dar mi se pare că suntem peste ei. OK, înțeleg că e Elveția, dar România e peste”, a declarat Ianis Stoica, după meci.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

21:13

Dan Şucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Momentul în care va renunţa la acţiuni: „Exemplul personal e important!”

20:35

Lukas Zima a semnat cu FCSB! Câţi bani a plătit Gigi Becali pentru transferul portarului de la Petrolul

20:12

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta”

19:52

Lonzo Ball a revenit pe teren după aproape trei ani! Starul din NBA s-a recuperat după o accidentare horror

19:12

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 EXCLUSIV„Atunci s-a produs declicul!” Gică Popescu știe când a „renăscut” echipa națională! Mesaj ferm după al patrulea succes la rând 6 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!”
Citește și