Închide meniul

Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 martie 2024, 18:00

Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui

Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis

Gică Hagi şi Ianis Hagi / Colaj Profimedia Images

Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis. Fostul fotbalist legendar al Stelei consideră că Gică Hagi exagerează cu laudele atunci când e vorba de fiul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudorel Stoica a punctat că Ianis Hagi nu a evoluat la echipele la care a fost în străinătate.

Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”

Alin, băiatul meu, nu vreau să devin ridicol, era la echipa Under la Anderlecht la 17 ani. A semnat contractul de profesionist la 17 ani.

Gică Hagi face o mare greşeală. Îi face rău băiatului lui pentru că tot îl laudă.

Ianis, din păcate, nu a jucat pe nicăieri şi parcă pare prea mult.

Reclamă

Din păcate, astea sunt lucrurile negative din partea unui sportiv (n.r. accidentările). Şi eu am trecut peste ele.

Fiecare îşi laudă copilul, dar, din punctul meu de vedere, să spui că a fost cel mai bun din meci (n.r: cu Columbia), a exagerat. Asta e părerea mea. Gică a fost colegul meu.

Ianis e un copil talentat, poate că va reuşi să demonstreze la echipa de club. Îi doresc mult succes”, a declarat Tudorel Stoica la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, despre faptul că Edi Iordănescu l-a lăsat din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”

Gică Hagi nu s-a abținut și i-a transmis un mesaj direct selecționerului Edi Iordănescu după ce acesta nu l-a inclus în primul 11 pe Ianis la meciul cu Columbia.

Ianis Hagi a intrat în a doua repriză şi a marcat. Totodată, fiul lui Gică Hagi i-a pasat foarte bine lui Denis Drăguş, lăsându-l pe atacantul lui Gaziantep în situaţie de gol. Din păcate, Drăguş nu a marcat.

Totodată, Ianis Hagi a bătut şi o lovitură liberă de la circa 20 de metri, care a trecut puţin pe lângă poartă.

Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Columbienii au condus cu 3-0, dar „tricolorii” au marcat de două ori în finalul partidei, prin Ianis Hagi şi Florin Tănase.

„Deranjat? Nu sunt deranjat. Surprins, da, e alt cuvânt (n.r. cum a fost Ianis Hagi pentru că nu a fost titular în niciun meci). Din jucătorii care au jucat mai puțin, el a fost singurul care nu a jucat titular.

E un da, foarte da! E singurul care n-a jucat titular. Jucătorul decisiv din 2021. E o temă și asta, e de reflectat”, a spus Gică Hagi, la digisport.ro.

Gică Hagi: „A intrat Ianis cu Irlanda și a sărit tot stadionul!”

„Regele” a mai spus că fiul său și Dennis Man sunt cei mai decisivi jucători ai echipei naționale, conform unor statistici.

Reclamă

Totodată, acesta a vorbit și despre momentul în care Ianis a fost aplaudat de suporterii echipei naționale, în momentul în care a fost introdus pe teren, la partida cu Irlanda de Nord, de pe Arena Națională.

”Ianis a intrat foarte bine. Am înțeles că a fost desemnat omul meciului (n.r.: cu Columbia), a luat cea mai mare notă. A intrat foarte bine într-un moment dificil. Chiar dacă unora nu le place, statistica o spune că, din 2021, Ianis și Man sunt jucătorii decisivi de la echipa națională, chiar dacă ambii au lipsit un an.

Ianis e decisiv la echipa națională, nu putem omite lucrul ăsta, chiar dacă în ultimele două luni joacă mai puțin.

Dacă vedem cum a intrat Ianis cu Irlanda și a sărit tot stadionul. Dacă vedem cum a intrat la Madrid și tot stadionul a început să aplaude… Eu văd că e apreciat. E o mică parte care nu-l apreciază, dar eu zic că e jucător apreciat”, a mai spus „Regele”, conform sursei citate anterior.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și