Închide meniul

Ultraşii din grupul „Uniţi sub tricolor”, supăraţi că nu sunt la meci cu Belarus! Ce au transmis după scandalul cu Kosovo

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 12 octombrie 2023, 23:07

Ultraşii din grupul „Uniţi sub tricolor, supăraţi că nu sunt la meci cu Belarus! Ce au transmis după scandalul cu Kosovo

Ultraşii din grupul "Uniţi sub tricolor", supăraţi că nu sunt la meci cu Belarus

Ultraşii "Uniţi sub tricolor", la meciul cu Kosovo / Hepta

Ultraşii din grupul „Uniţi sub tricolor” sunt supăraţi că nu sunt la meci cu Belarus! Ei au transmis că meciul cu Belarus se joacă fără spectatori „fără motiv”. Belarus – România e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grupul a fost responsabil pentru întreruperea meciului România – Kosovo. Pentru incidentele de la partida cu Kosovo, încheiată cu scorul de 2-0 pentru naţionala noastră, România va juca fără suporteri cu Andorra. Cu toate acestea, naţionala va fi susţinută în tribune de circa 15.000 de copii şi de însoţitorii acestora.

Ultraşii din grupul „Uniţi sub tricolor”, supăraţi că nu sunt la meci cu Belarus!

Acum exact patru ani, ne aflam pe stadion în Insulele Feroe, una din cele mai lungi deplasări care pot fi posibile în preliminarii, în largul Oceanului Atlantic, departe de limitele continentale ale Europei.

În preajma acestei date, 11-12 octombrie, am avut mai mereu deplasări de poveste și foarte îndepărtate. În exact această perioadă a fost prima deplasare a grupului, în Andorra (11.10.2013), apoi iarăși în îndepărtatele Insule Feroe (11.10.2015), după doar un an după o escală pentru meci în Armenia, am jucat în mijlocul Asiei, în Kazahstan (11.10.2016), iar în anul centenarului României, ne aflam în această perioadă în Lituania (11.10.2018).

Respectând tradiția acestei date, în acest moment ar fi trebuit să ne aflăm pe stadion, în deplasare pentru România, la Minsk, dar deoarece «UEFA nu permite implicarea politicului în sport», credulii, obedienții și cei care nu pot gândi de unii singuri ajung să perpetueze această minciună grosolană, «tricolorii» joacă împotrivă Belarusului la Budapesta, cu stadionul închis, accesul fiind interzis spectatorilor fără vreun temei.

Reclamă

Până la revederea cu «tricolorii» mari, îi susținem de la distanță și vom participa mâine și marți la meciurile naționalei de tineret. Hai România!”, au transmis, în timpul meciului Belarus – România, într-un comunicat postat pe Facebook, ultraşii din grupul „Uniţi sub tricolor”.

Oficialii FRF, anunț important înainte de România-Andorra: Intrare gratuită pentru copii

Oficialii FRF au transmis un anunț important înainte de România-Andorra. Reprezentanții Federației Române de Fotbal au emis un comunicat prin care au anunțat faptul că minorii, până la o anumită vârstă, pot intra gratis la meciul „tricolorilor”.

România se va duela cu selecționata din Andorra pe data de 15 octombrie. Meciul va avea loc pe Arena Națională, de la ora 21:45. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Andorra (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională!

Astfel, FRF invită școlile, cluburile sportive, de fotbal și nu numai, academiile de juniori, și orice altă instituție cu activitate juvenilă să vină pe stadion și să susțină România în drumul spre EURO 2024!”, este o parte a comunicatului emis de Federația Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

Decizia FRF vine în urma sancțiunilor priminte din partea UEFA, după incidentele de la meciul dintre România și Kosovo. Atunci, un grup de suporteri al echipei naționale a afișat un mesaj pe care scria „Kosovo e Serbia”. Din cauza acestui banner, kosovarii au ieșit de pe teren și au refuzat să continue partida. Momentul tensionat a fost rezolvat după ce forțele de ordine au îndepărtat respectivul mesaj.

De asemenea, alte fapte ale suporterilor care au fost sesizate de UEFA au fost: scandarea de mesaje politice, comportament rasist, aprinderea de torțe, aruncarea de obiecte pe teren, blocarea zonelor de acces public.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și