Închide meniul

Oficialii FRF, anunț important înainte de România-Andorra: Intrare gratuită pentru copii

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2023, 12:35

Reclamă
Oficialii FRF, anunț important înainte de România-Andorra: Intrare gratuită pentru copii

Oficialii FRF, anunț important înainte de România-Andorra

Suporterii naționalei României / Profimedia

Oficialii FRF, anunț important înainte de România-Andorra. Reprezentanții Federației Române de Fotbal au emis un comunicat prin care au anunțat faptul că minorii, până la o anumită vârstă, pot intra gratis la meciul „tricolorilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu selecționata din Andorra pe data de 15 octombrie. Meciul va avea loc pe Arena Națională, de la ora 21:45. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Oficialii FRF, anunț important înainte de România-Andorra. Copiii sub 14 ani au intrare liberă pe stadion

Potrivit anunțului făcut de oficialii Federației Române de Fotbal, copiii sub 14 ani vor avea intrare gratuită pe stadion la partida de pe Arena Națională, împotriva selecționatei din Andorra. Reprezentanții Federației au transmis, printr-un comunicat, faptul că la meci sunt invitate școlile, cluburile sportive, dar și orice instituție cu activitate ce implică minorii de până la 14 ani.

„Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la România-Andorra (15 octombrie, ora 21:45) să susținem cât mai mulți tricolorii pe Arena Națională!

Astfel, FRF invită școlile, cluburile sportive, de fotbal și nu numai, academiile de juniori, și orice altă instituție cu activitate juvenilă să vină pe stadion și să susțină România în drumul spre EURO 2024!”, este o parte a comunicatului emis de Federația Română de Fotbal, pe site-ul oficial.

Reclamă

Decizia FRF vine în urma sancțiunilor priminte din partea UEFA, după incidentele de la meciul dintre România și Kosovo.
Atunci, un grup de suporteri al echipei naționale au avișat un mesaj pe care scria „Kosovo e Serbia”. Din cauza acestui banner, kosovarii au ieșit de pe teren și au refuzat să continue partida. Momentul tensionat a fost rezolvat după ce forțele de ordine au îndepărtat respectivul mesaj.

De asemenea, alte fapte ale suporterilor care au fost sesizate de UEFA au fost: scandarea de mesaje politice, comportament rasist, aprinderea de torțe, aruncarea de obiecte pe teren, blocarea zonelor de acces public.

Pedeapsa primită de România, după incidentele din meciul cu Kosovo

FRF a publicat, în urmă cu ceva timp, decizia luată de UEFA, ca urmare a incidentelor de pe Arena Naţională. Meciul cu Andorra, programat pe 15 octombire pe Arena Naţională, se va disputa fără spectatori.

Reclamă 4 / 0/3

Doar copiii cu vârsta sub 14 ani vor putea asista la meciul echipei naţionale, din preliminariile EURO 2024.

„UEFA a decis să amendeze Federația Română de Fotbal cu 52.000 de euro, iar următorul meci organizat pe teren propriu se va disputa în spatele ușilor închise.

Capetele de acuzare au fost:

  • Afișarea și scandarea de mesaje politice
  • Comportament rasist al suporterilor
  • Aprinderea de torțe
  • Aruncarea de obiecte pe teren
  • Blocarea zonelor de acces public

Astfel, în urma sancțiunii dictate de UEFA, partida România – Andorra, programata pe 15 octombrie, de la ora 21:45, se va desfășura fără spectatori. Cu toate acestea, FRF a decis să permită accesul GRATUIT al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, școli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoțitor la fiecare grup de 10 copii. Procedura completă de înscriere va fi anunțată în zilele viitoare.

Federația Română de Fotbal respinge comportamentul iresponsabil al grupului de spectatori de la peluza Sud care a dus la întreruperea meciului cu Kosovo și reiterează principiul după care este guvernat fotbalul în România, și anume neamestecul politicului în actul sportiv. De asemenea, FRF condamnă cu fermitate mesajele provocatoare de natură politică, ideologică, religioasă sau insultătoare, acestea fiind categoric interzise pe stadioane. Totodată, așteptăm cu interes de la organele abilitate rezultatele cercetării legale în funcție de faptele comise de spectatorii care au determinat întreruperea meciului cu Kosovo”, a anunţat FRF.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și