Închide meniul

„Uniţi sub tricolor”, mesaj acid la meciul cu Elveţia! Ce a putut transmite grupul de fani, după scandalul declanşat cu Kosovo!

Bogdan Stănescu Publicat: 21 noiembrie 2023, 23:28

Reclamă
„Uniţi sub tricolor, mesaj acid la meciul cu Elveţia! Ce a putut transmite grupul de fani, după scandalul declanşat cu Kosovo!

"Uniţi sub tricolor", mesaj acid la meciul cu Elveţia!

Grupul "Uniţi sub tricolor" a fost prezent la meciul cu Elveţia / AntenaSport

„Uniţi sub tricolor” a transmis un mesaj acid la meciul cu Elveţia! Grupul a declanşat un scandal uriaş la partida cu Kosovo, încheiată cu victoria României cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De data aceasta, cei din grupul „Uniţi sub tricolor” au avut un mesaj pentru fanii care nu au venit la toate meciurile României din aceste preliminarii.

„Uniţi sub tricolor”, mesaj acid la meciul cu Elveţia!

Dragi spectatori, stadionul trebuie umplut indiferent de adversare. Nu doar la meciuri de gală și când e de sărbătorit vreo calificare”, a fost un mesaj afişat pe un banner de către grupul „Uniţi sub tricolor” la meciul cu Elveţia.

Ulterior, fanii din grupul „Uniţi sub tricolor” le-au transmis un mesaj şi jucătorilor naţionalei: „Vrem un turneu final unic şi sclipitor / Să cinstim blazonul tricolor”.

„Uniţi sub tricolor” a fost în centrul unui mare scandal la meciul de acasă, cu Kosovo. Jocul a fost întrerupt zeci de minute după ce fanii din grupul respectiv au scandat „Serbia, Serbia!” şi au afişat un steag al Serbiei pe care scria „Kosovo e Serbia”.

Reclamă

România a avut de disputat un meci fără spectatori după acele incidente din tribune de la meciul cu Kosovo. Din fericire, 15.000 de copii au susţinut, alături de însoţitorii lor, naţionala la victoria cu 4-0 cu Andorra.

Anghel Iordănescu s-a dezlănţuit după golul lui Alibec! S-a bucurat ca un adevărat ultras lângă Burleanu

Anghel Iordănescu s-a dezlănţuit după golul lui Alibec! Tatăl selecţionerului României s-a bucurat ca un adevărat ultras la golul marcat de Denis Alibec în minutul 50.

România a deschis scorul în minutul 50 al partidei cu Elveţia. Denis Alibec a trimis în poarta elveţienilor din 6 metri, după o recentrare cu capul a lui Olimpiu Moruţan.

Reclamă 4 / 0/3

Anghel Iordănescu a oferit imagini fabuloase la tribuna oficială. Tatăl lui Edi Iordănescu s-a dezlănţuit ca un adevărat ultras la tribuna oficială, sub privirile lui Răzvan Burleanu.

În minutul 50 al meciului, Nicolae Stanciu a centrat pentru Olimpiu Moruţan, acesta a recentrat cu capul pentru Denis Alibec, iar atacantul naţionalei a reluat perfect, cu poarta goală.

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția

Cum au trăit Gică Hagi și Mircea Lucescu meciul dintre România și Elveția! În loja Arenei Naționale au fost prezente nume mari din lumea sportului românesc, dar mai ales din lumea fotbalului. Este vorba despre Gică Hagi, Mircea Lucescu, Răzvan Burleanu, dar și Elisabeta Lipă.

Principalele personalități din lumea fotbalului românesc, care au fost prezente în loja Arenei Naționale, au fost Gică Hagi și Mircea Lucescu. De-a lungul partidei, cele două nume grele din lumea „sportului rege” au comentat evoluția „tricolorilor” care, la pauza meciului se aflau pe prima poziție în Grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

De asemenea, pe lângă cei doi, în loja oficială se aflau și Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, dar și Elisabeta Lipă, fostă canotoare și campioană olimpică.

Denis Alibec a marcat după o fază superbă în România – Elveţia! Final de preliminarii fantastic pentru „tricolori”

Denis Alibec a marcat după o fază superbă în România – Elveţia. În minutul 50 al meciului, Nicolae Stanciu a centrat pentru Olimpiu Moruţan, acesta a recentrat cu capul pentru Denis Alibec, iar atacantul naţionalei a reluat perfect, cu poarta goală. România – Elveţia e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

La acest scor, România câştigă grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024. În acest moment, România încheie preliminariile cu 5 puncte peste Elveţia, locul 2 în grupă, o performanţă uluitoare.

Reclamă

Cei 50.000 de fani ai naţionalei sunt în culmea fericirii după ce Denis Alibec a deschis scorul. Nu ne trebuie decât un egal pentru a termina grupa pe primul loc, dar o victorie ar fi fantastică.

România ar încheia preliminariile cu 22 de puncte, 6 victorii şi 4 egaluri, în timp ce Elveţia ar rămâne cu cele 17 puncte pe care le avea înaintea acestui meci de pe Arena Naţională.

Tot în a doua repriză, în minutul 55, a fost o fază controversată. Florinel Coman a căzut în careu şi s-a cerut penalty pentru România, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și