Închide meniul

„Va rămâne Edi Iordănescu la naţională?” Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre viitorul selecţionerului: „Mingea e la el!”

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2024, 10:52 / Actualizat: 7 februarie 2024, 15:23

Reclamă
„Va rămâne Edi Iordănescu la naţională? Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre viitorul selecţionerului: „Mingea e la el!

"Va rămâne Edi Iordănescu la naţională?" Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre viitorul selecţionerului

Mihai Stoichiţă şi Edi Iordănescu/ Hepta

„Va rămâne Edi Iordănescu la naţională?” este întrebarea la care Mihai Stoichiţă a transmis un mesaj clar. Acesta a oferit declaraţii despre viitorul selecţionerului, şi a dezvăluit că el va decide dacă va continua sau nu pe banca „tricolorilor”, după EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum AntenaSport a anunţat, Edi Iordănescu a refuzat de câteva ori să se aşeze la masa negocierilor cu FRF, pentru prelungirea contractului.

„Va rămâne Edi Iordănescu la naţională?” Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre viitorul selecţionerului

Mihai Stoichiţă a declarat că urmează o rundă de negocieri cu Edi Iordănescu în martie, pentru prelungirea contractului. Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit că oficialii Federaţiei îşi doresc ca Iordănescu Jr. să continue pe banca „tricolorilor”, însă el va fi cel care va decide acest fapt.

De asemenea, Stocihiţă a transmis că, după părerea lui, Edi Iordănescu îşi doreşte şi el să continue, fiind convins că selecţionerul poate califica România la Campionatul Mondial din 2026.

„Contractual, o să avem timp să discutăm, acum, în perioada asta, când sunt meciurile astea de pregătire în martie. Noi ne-am spus punctul de vedere, vrem să continuăm, acum, mingea e la el în ogradă. O campanie, nu poți să spui că pe viață, nu se poate așa ceva la națională, campaniile sunt importante, asta e cel mai important lucru.

Reclamă

Dacă a fost în stare să ne califice la Europene, de ce să nu ne califice și la Mondial. (N.r. Cum îl simțiți?) Cald, cald. Eu cred că va rămâne, părerea mea personală, nu vreau să spun altceva”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a ales grupa ideală pentru România, înainte de tragerea la sorţi din Liga Naţiunilor

Mihai Stoichiţă a ales grupa ideală pentru România, înainte de tragerea la sorţi din Liga Naţiunilor, care va fi live, în AntenaPLAY. Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit că îşi doreşte să evite adversari precum Kosovo sau Irlanda de Nord, preferând o grupă alături de Insulele Feroe, Cipru şi Estonia.

Mihai Stoichiţă a prefaţat tragerea la sorţi şi a declarat că îşi doreşte ca România să evite adversarele tari, din celelalte urne. Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit şi cum se simte Edi Iordănescu, selecţionerul urmând să rateze tragerea la sorţi de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

„E importantă și ea, e o încălzire pentru preliminariile Campionatului Mondial. (N.r. de grupă) Cât mai ușoară, nu aș vrea să cădem cu Kosovo, Irlanda de Nord, cu Slovacia nu ar fi grozav, dar, asta e. Astea sunt de evitat, în rest, cred că sunt accesibile, toate. Obiectivul nu este fixat, să vedem acum ce va ieși, până la urmă, competița majoră este…un turneu final.

România – Insulele Feroe. Deci aleg ce îmi convine? Cipru. Estonia, Letonia sau Gibraltar, dar nu cred că Gibraltar se califică.

(N.r. cum se simte Edi Iordănescu) Nu e rău acum, e ok. Nu a fost ușor. A avut o formă de gripă gravă, nu numai el, toată familia”, a declarat Mihai Stoichiţă, la plecarea spre tragerea la sorţi de la Paris.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și