Închide meniul

Valentin Mihăilă a vorbit despre șansele de calificare la EURO 2024: „Toată România va fi fericită dacă ne vom califica”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2023, 19:31

Valentin Mihăilă a vorbit despre șansele de calificare la EURO 2024: Toată România va fi fericită dacă ne vom califica”

Valentin Mihăilă a vorbit despre șansele de calificare la EURO 2024

Valentin Mihăilă, dublă cu Elveţia / Profimediaimages

Valentin Mihăilă a vorbit despre șansele de calificare la EURO 2024. „Eroul de la Lucerna” este de părere că selecționata condusă de Edi Iordănescu are șanse reale să participe la Campionatul European din 2024, organizat în Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, jucătorul lui Parma se recuperează după accidentarea suferită în timpul partidei cu Elveția. Totuși, șansele sunt mari ca acesta să revină înainte de start-ul sezonului de Serie B, competiție ce poate fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

Valentin Mihăilă a vorbit despre șansele de calificare la EURO 2024. Fotbalistul crede că România va obține 6 puncte, din următoarele 2 meciuri

Jucătorul echipei naționale este de părere că România are șanse reale de a obține 6 puncte din următoarele două partide. Tricolorii se vor duela cu selecționatele din Kosovo și Israel, în luna septembrie.

De asemenea, acesta a vorbit despre șansele de claificare la EURO 2024. Fotbalistul este de părere că naționala are forța necesară pentru calificarea la turneul final și speră că va fi susținută în număr mare de fani, la meciurile care vor fi disputate pe teren propriu.

„Eu cred că este un punct foarte important. Este o grupă strânsă. Nu știu dacă mesajul meu a fost auzit, probabil că da, am văzut că s-a vorbit foarte mult despre echipa națională. Cum am spus, trebuie să fim uniți, toți vrem să ne calificăm. Cu siguranță, toată România va fi fericită dacă ne vom califica.

Reclamă

Eu cred, toți jucătorii cred că ne putem califica, Mister (n.r. Edi Iordănescu) crede că ne putem califica. Următoarele meciuri de acasă (n.red. cu Israel și Kosovo) vor fi cruciale. Sper să ne încurajeze 55 de mii de suporteri pe Arena Națională.

Pe Kosovo am întâlnit-o în ultima dublă. Pe Israel, am întâlnit-o într-un meci amical. Am simțit o echipă bună, dar s-au schimbat multe de atunci. Când va veni ora meciului, sper să fim pregătiți. Sper să luăm șase puncte și trebuie să luăm șase puncte”, a spus Valentin Mihăilă, pentru frf.tv.

Următoarele meciuri ale echipei naționale sunt programate pe 9 septembrie ( împotriva Israelului) și pe 12 septembrie (împotriva selecționatei din Kosovo). Ambele meciuri se vor juca la București, pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de acțiunea din luna septembrie, România ocupă locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru EURO 2024, cu 8 puncte. Pe primul loc este Elveția, cu 10 puncte. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Israel, cu 7 puncte și de Belarus, cu 3 puncte, în timp ce ultimele două poziții ale grupei sunt ocupate de Kosovo, cu 3 puncte și de Andorra, cu 1 punct.

România a coborât o poziţie în clasamentul FIFA! Schimbări minore în top 10

România a coborât o poziţie în clasamentul FIFA! Echipa naţională a disputat două meciuri în preliminariile Campionatului European din 2024 în luna iunie, în Kosovo şi în Elveţia. „Tricolorii” au remizat în ambele dueluri, 0-0 în Kosovo şi 2-2 în Elveţia. Noul clasament FIFA a fost publicat pe 29 iunie, iar România se află pe locul 47.

Echipa lui Edi Iordănescu a coborât o poziţie faţă de ultimul clasament, publicat în luna aprilie. România venea atunci după două victorii în preliminariile EURO 2024, cu Andorra şi Belarus. În luna iunie, „tricolorii” au obţinut două rezultate de egalitate în deplasările din Kosovo şi Elveţia.

Elveţia, echipa de pe primul loc din grupa noastră de calificare, a rămas pe locul 12, în timp ce Israel a urcat de pe locul 78 pe locul 75. La fel ca România, Kosovo a coborât o poziţie şi a ajuns pe locul 108 în clasamentul FIFA. Belarus ocupă locul 98 în acest moment, la fel ca în luna aprilie, în timp ce Andorra a coborât două poziţii şi se află pe locul 153.

În top trei nu s-au produs schimbări faţă de luna aprilie, iar Argentina se află în continuare pe primul loc în clasamentul FIFA. Campioana mondială este urmată de vicecampioana mondială Franţa, în timp ce locul al treilea este ocupat în continuare de Brazilia.

Schimbări au avut loc între Anglia şi Belgia. Englezii au trecut peste belgieni şi ocupă acum locul 4. Croaţia, finalistă în Nations League în luna iunie, a ajuns pe locul 6, după ce a depăşit Olanda în clasamentul FIFA.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și