Închide meniul

Concurenţă pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Parma a transferat un jucător de la Rangers, coechipier cu Ianis Hagi

Alex Masgras Publicat: 15 iulie 2023, 20:02

Reclamă
Concurenţă pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Parma a transferat un jucător de la Rangers, coechipier cu Ianis Hagi

Concurenţă pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Antonio Colak a semnat cu Parma şi va fi coleg cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă / Profimedia

Concurenţă pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Parma l-a transferat pe Antonio Colak de la Rangers. Croatul de 29 de ani a fost coechipier cu Ianis Hagi timp de un sezon în Scoţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a ajuns la Glasgow vara trecută, atunci când a fost cumpărat de Rangers de PAOK Salonic, pentru 2,5 milioane de euro. Acum, scoţienii l-au vândut la Parma pentru 2,9 milioane de euro. Antonio Colak poate fi urmărit în acest sezon în Serie B, campionat transmis exclusiv în AntenaPLAY.

Concurenţă pentru Dennis Man şi Valentin Mihăilă! Parma a transferat un jucător de la Rangers, coechipier cu Ianis Hagi

După 39 de meciuri disputate în tricoul lui Rangers, în care a marcat 18 goluri, Antonio Colak va fi coechipier cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă la Parma.

Cotat la 5 milioane de euro pe transfermarkt.com, Antonio Colak a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu Parma, potrivit parmalive.com.

Cu trei convocări la naţioanala Croaţiei, jucătorul care a crescut în fotbalul din Germania a câştigat titlul cu Malmo în Suedia şi a fost golgheter în Croaţia în sezonul 2019/20, atunci când a evoluat pentru HNK Rijeka.

Reclamă

Dennis Man ar putea pleca de la Parma

Dennis Man ar putea pleca de la Parma în această perioadă de mercato. Presa din Italia a făcut anunţul despre internaţionalul român, notând faptul că acesta este în aşteptarea unei oferte din Turcia.

Dennis Man, în vârstă de 24 de ani, evoluează la Parma din iarna lui 2021, atunci când italienii îl transferau de la FCSB în schimbul sumei de 13 milioane de euro. Dennis Man a putut fi urmărit în sezonul trecut de Serie B exclusiv în AntenaPLAY.

Presa din Italia anunţă faptul că Dennis Man a fost prezent la reunirea lotului celor de la Parma, în vederea pregătirii sezonului următor.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, internaţionalul român ar urma să plece curând de sub comanda lui Fabio Pecchia, fiind în aşteptarea unei oferte din prima ligă din Turcia. Fenerbahce şi-a manifestat deja interesul pentru Man, însă Parma vrea să obţină în schimbul său suma de cel puţin 6 milioane de euro.

De asemenea, şi echipe din Italia sunt interesate de serviciile lui Dennis Man, al cărui contract cu Parma expiră în vara anului 2025.

„Viitorul jucătorului rămâne suspendat între Italia şi Turcia. Interesul celor de la Fenerbahce este deja ştiut, dar deocamdată, cluburile nu au ajuns la o înţelegere pentru un transfer”, notează sursa citată mai sus.

Fenerbahce, echipă care îl are pe listă pe Dennis Man, a terminat sezonul trecut pe locul 2, şi va juca în preliminariile Conference League în această stagiune.

Sezonul 2023/24 din Serie B este exclusiv în AntenaPLAY.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și