Închide meniul

Verdict clar despre şansele lui Radu Drăguşin de a fi convocat la EURO 2024. Ce se întâmplă la Tottenham: „Nu e aşa uşor!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2024, 23:57

Reclamă
Verdict clar despre şansele lui Radu Drăguşin de a fi convocat la EURO 2024. Ce se întâmplă la Tottenham: „Nu e aşa uşor!

Verdict clar despre şansele lui Radu Drăguşin de a fi convocat la EURO 2024

Radu Drăguşin şi Iani Hagi / Profimediaimages

Florin Manea a venit cu un verdict clar despre şansele lui Radu Drăguşin de a fi convocat la EURO 2024. Agentul fundaşului de 22 de ani nu se teme că Edi Iordănescu l-ar putea lăsa acasă pe cel mai scump jucători român din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat în urmă cu o lună şi jumătate de Tottenham de la Genoa, pentru 30 de milioane de euro, Drăguşin încă nu a jucat titular în Premier League. Ange Postecoglou l-a introdus pe finalul a trei meciuri din campionat. În total, internaţionalul român a jucat 8 minute!

Verdict clar despre şansele lui Radu Drăguşin de a fi convocat la EURO 2024

Florin Manea este convins că Drăguşin îşi va câştiga locul de titular şi că nu există niciun risc ca tânărul jucător să rateze prezenţa la Campionatul European. Edi Iordănescu a fost cel care a avertizat că va convoca numai jucători cu meciuri în picioare!

Eu cred că va prinde suficiente meciuri până în vară care să-i permită să nu piardă locul la echipa națională. E normal să se gândească și la treaba asta. Dar nu cred că se va ajunge acolo„, a declarat Florin Manea la digisport.ro.

Impresarul lui Radu Drăguşin a venit cu detalii despre ceea ce se întâmplă la Spurs. „S-a integrat!„, asigură Manea.

Reclamă

Radu se pregătește bine. A fost observată treaba asta de oamenii de acolo. Vidic a stat 6 luni până a început să joace la Manchester United. Nu e așa ușor să intri direct.

E normal să își aștepte locul. E îmbucurător că a jucat și acele minute. Eu cred că va prinde meciuri mai multe și va deveni titular de bază al echipei, în viitorul apropiat. Nu îi fac eu echipa lui Postecoglou.

Noi nu suntem supărați pe faptul că nu a jucat. Mai ales că doar a venit. Cred că de la următoarele meciuri va prinde minute, poate chiar va fi titular. Nu există probleme de adaptare. Ritmul e mai intens, dar nu mi-a zis nimic Radu cum că i s-ar părea că e în urma celorlalți.

Reclamă 4 / 0/3

Stau singuri în cameră. S-a împrietenit cu toată lumea, chiar și cu Son, cu Werner. S-a integrat! Cu Romero s-a împrietenit pentru că au avut același traseu, Juventus, Genoa„, a mai spus Florin Manea.

Totenham a fost învinsă etapa trecută din Premier League, acasă, de Wolverhampton. La finalul meciului, fanii s-au revoltat pe reţelele sociale şi au cerut să i se acorde lui Drăguşin şansa de a arăta de ce este capabil.

Antrenorul lui Tottenham, explicaţii după ce l-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin

Chiar dacă a fost cel mai scump jucător transferat de Spurs în această iarnă, Radu Drăguşin nu a evoluat niciun minut împotriva „lupilor”. Fanii nu şi-au putut explica de ce internaţionalul român a fost „uitat” pe bancă.

Trebuie să îşi îmbunătăţească evoluţiile cei din linia defensivă, ţinând cont că se tot primesc goluri, sau acesta este stilul de joc?”, a fost întrebarea de la Postecoglou nu s-a ferit de cuvinte. A lăsat de înţeles că Drăguşin încă nu are experienţa necesară pentru a fi titular la Tottenham.

„Am avut două-trei ocazii bune pe contraatac, cred că la una dintre ele a fost ofsaid. Împotriva ‘lupilor’ asta se întâmplă. Când nu câştigi, totul pare a fi un gunoi. Eu nu aşa privesc fotbalul. Noi încă încercăm să construim ceva, să punem nişte baze. Cred că o mare parte din munca noastră defensivă din acest sezon a fost remarcabilă. Să fim sinceri, având în vedere jucătorii pe care îi avem acolo şi experienţa pe care o au.

Defensiva a fost unul dintre punctele noastre forte şi vom continua să încercăm să ne îmbunătăţim pe toate posturile.

Nu există trucuri, este o muncă grea. Nu sunt un magician, ci un manager de fotbal. Este o muncă grea pe care am făcut-o tot anul. După cum am spus, am ajuns la acest punct, care este unul destul de decent şi bazat pe o muncă grea. Asta vom continua să facem„, a declarat Ange Postecoglou, potrivit football.london.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și