Închide meniul

„Nu sunt un magician!” Antrenorul lui Tottenham, explicaţii după ce l-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a pierdut cu Wolves

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2024, 20:59

Reclamă
„Nu sunt un magician! Antrenorul lui Tottenham, explicaţii după ce l-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a pierdut cu Wolves

Antrenorul lui Tottenham, explicaţii după ce l-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin

Ange Postecoglou, în timpul meciului Tottenham - Wolves 1-2 / Profimediaimages

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a venit cu primele explicaţii după ce l-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a pierdut meciul cu Wolves, din etapa a 25-a din Premier League. Tehnicianul grec a anunţat cu ce probleme s-a confruntat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a fost cel mai scump jucător transferat de Spurs în această iarnă, Radu Drăguşin nu a evoluat niciun minut împotriva „lupilor”. Fanii au răbufnit pe reţelele sociale şi nu şi-au putut explica de ce internaţionalul român a fost „uitat” pe bancă.

Antrenorul lui Tottenham, explicaţii după ce l-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin

„Trebuie să îşi îmbunătăţească evoluţiile cei din linia defensivă, ţinând cont că se tot primesc goluri, sau acesta este stilul de joc?”, a fost întrebarea de la Postecoglou nu s-a ferit de cuvinte. A lăsat de înţeles că Drăguşin încă nu are experienţa necesară pentru a fi titular la Tottenham.

Am avut două-trei ocazii bune pe contraatac, cred că la una dintre ele a fost ofsaid. Împotriva ‘lupilor’ asta se întâmplă. Când nu câştigi, totul pare a fi un gunoi. Eu nu aşa privesc fotbalul. Noi încă încercăm să construim ceva, să punem nişte baze. Cred că o mare parte din munca noastră defensivă din acest sezon a fost remarcabilă. Să fim sinceri, având în vedere jucătorii pe care îi avem acolo şi experienţa pe care o au.

Defensiva a fost unul dintre punctele noastre forte şi vom continua să încercăm să ne îmbunătăţim pe toate posturile.

Reclamă

Nu există trucuri, este o muncă grea. Nu sunt un magician, ci un manager de fotbal. Este o muncă grea pe care am făcut-o tot anul. După cum am spus, am ajuns la acest punct, care este unul destul de decent şi bazat pe o muncă grea. Asta vom continua să facem„, a declarat Ange Postecoglou, potrivit football.london.

Ange Postecoglou i-a titularizat în centrul defensivei pe Micky van de Ven şi Cristian Romero. Cei doi s-au întrecut în gafe şi i-au permis lui Joao Gomes să înscrie o „dublă” de senzaţie. Spurs a corborât din TOP 4, iar fanii şi-au ieşit din minţi.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a fost uitat pe bancă în Tottenham – Wolves 1-2

Suporterii lui Spurs au răbufnit pe reţelele sociale şi au cerut explicaţii pentru faptul că cel mai scump transfer al iernii nu prinde echipa.

Eliberaţi-l pe Drăguşin!” a fost un mesaj postat pe Twitter.

De ce l-am mai cumpărat pe Drăguşin?„, a fost întrebarea lansată de un alt fan.

Vă rog să nu îl mai lăsaţi pe Emerson să joace! Vă rog, jucaţi cu Drăguşin

Nu a refuzat-o Drăguşin pe Bayern Munche pentru că îşi dorea să joace? Conte a plecat de mult, dar să îi văd pe Davies şi Royal că sunt titulari este enervant

Radu Drăguşin încă nu a fost titular în niciun meci pentru Tottenham. A intrat pe finalul a trei partide din Premier League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și