Închide meniul

Victor Becali îl ironizează pe Vlad Chiricheș: „Care e mai uzat? El sau Chiellini?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 iunie 2022, 18:56

Victor Becali îl ironizează pe Vlad Chiricheș: „Care e mai uzat? El sau Chiellini?

Victor Becali îl ironizează pe Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheş, gafă uriaşă în Muntenegru - România / Hepta

Victor Becali îl ironizează pe Vlad Chiricheș (32 ani), care a recunoscut că are gânduri să se retragă de la echipa națională. Impresarul l-a comparat pe fundașul român cu veteranul Giogio Chiellini (37 ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul ”tricolorilor” a comis mai multe gafe în meciurile României din UEFA Nations League. Astfel, a fost lansată varianta potrivit căreia Chiricheș intenționează să se retragă de la prima reprezentativă.

Victor Becali îl ironizează pe Vlad Chiricheș

„Aaa, e vârsta înaintată? Da, sigur. Păi ăia mai uzați, gen Chiellini, care mai prelungește vreo doi ani, la 37-38 de ani… De ce? E tot fundaș. Păi joacă la un nivel. Ăla joacă 60 de meciuri și alții joacă 20. Care e mai uzat?

Nu mai există vârstă acum. Exista vârstă pe timpul când jucau Dinu, Lucescu, te lăsai la 29-30 de ani. Păi dacă unul ca Chiellini joacă la Juventus la 38 de ani, la Sassuolo trebuie să joci până la 42, nu? Sau la Cremonese. Părerea mea”, a declarat Victor Becali, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Vlad Chiricheș a recunoscut intențiile despre retragere după România – Muntenegru 0-3

Vlad Chiricheș s-a arătat demoralizat la finalul partidei România – Muntenegru 0-3. Căpitanul naționalei a recunoscut că a avut gânduri să se retragă de la echipa națională. Chiricheș a anunțat însă că va veni la prima reprezentativă și în septembrie.

Reclamă

„E rușinos să pierzi acasă, 0-3 cu Muntenegru. Ne pare rău că nu am reușit să continuăm rezultatul bun cu Finlanda. Astăzi am fost depășiți la toate capitolele. E clar că oboseala se simte. E final de sezon. Golurile primite nu sunt legate de oboseală.

(n.r. îți reproșezi golurile?) Nu trebuie să-mi fac o analiză acum. Trebuie să devenim mai montați, puși pe fapte, mai puține vorbe si mai multă acțiune. Sperăm să venim mai montați să facem rezultate.

Au fost niște gânduri (n.r. – cu privire la retragere), la Podgorica mi-a fost înjurată familia, mi-au fost înjurați copiii, e greu să accepți astfel de situații și e dezamăgitor pentru mine, am reușit să mă adun și să continui. Aș vrea să treacă vacanța asta, să-mi pun gândurile la un loc. Nu vreau să iau o decizie acum, sunt un tip care nu fuge de momentele grele, nu știu daca retragerea mea ar ajuta„, a spus Vlad Chiricheș, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic a pus tunurile pe „tricolori”: „Băi, sunteți nebuni?”

Mircea Rednic a pus tunurile pe „tricolori” după dezastrul din UEFA Nations League, unde România a fost umilită de Muntenegru. „Puriul” s-a enervat şi le-a transmis mai multor internaţionali români că nu au ce căuta la echipa naţională.

Următoarele meciuri ale naţionalei României vor fi în septembrie, în deplasare cu Finlanda, şi pe teren propriu cu Bosnia. Echipa naţională, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League, după ce a suferit o umilință incredibilă cu Muntenegru, scor 0-3.

„Mergem pe mâna lui Edi, ce să mai?! Asta e. Cei responsabili acolo trebuie să știe, nu trebuie să criticăm noi. Mai avem șanse mici să prindem locul 2, plus că nu știu cum stăm față de celelalte echipe, plus jocul. Ăștia ne-au bătut la dăruire, ambiție, judecată.  Plus că sunt jucători care spun că se retrag.

Păi pe vremea mea așa era? Doar să te gândești la asta… auzi, să te retragi din națională?! Băi, sunteți nebuni? Păi ce ați jucat voi, mă? Păi când m-am apucat eu de fotbal, visul meu era să joc la o echipă mare și apoi să ajung la națională. Cum să cer eu să mă retrag din echipa națională?

Asta e greșeala noastră, trebuiau unii să se retragă de mult. Nu mai trebuia chemat unul care gândește așa. Cu ce ambiție mai vine ăla? Vine ca să mai vadă familia, prietenii, mai ia și o diurnă și să mai bifeze un meci la națională. Trebuie intrat în ei…”, a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Victor Becali îl ironizează pe Vlad Chiricheș
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și