Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Vlad Chiricheș, dărâmat după România – Muntenegru 0-3. A recunoscut intențiile despre retragere: „E greu să accepți astfel de situații!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 iunie 2022, 23:57

Vlad Chiricheș, dărâmat

Vlad Chiricheș, la interviu / as.ro

Vlad Chiricheș s-a arătat demoralizat la finalul partidei România – Muntenegru 0-3. Căpitanul naționalei a recunoscut că a avut gânduri să se retragă de la echipa națională. Chiricheș a anunțat însă că va veni la prima reprezentativă și în septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E rușinos să pierzi acasă, 0-3 cu Muntenegru. Ne pare rău că nu am reușit să continuăm rezultatul bun cu Finlanda. Astăzi am fost depășiți la toate capitolele. E clar că oboseala se simte. E final de sezon. Golurile primite nu sunt legate de oboseală.

Vlad Chiricheș, dărâmat după România – Muntenegru 0-3

(n.r. îți reproșezi golurile?) Nu trebuie să-mi fac o analiză acum. Trebuie să devenim mai montați, puși pe fapte, mai puține vorbe si mai multă acțiune. Sperăm să venim mai montați să facem rezultate.

Au fost niște gânduri (n.r. – cu privire la retragere), la Podgorica mi-a fost înjurată familia, mi-au fost înjurați copiii, e greu să accepți astfel de situații și e dezamăgitor pentru mine, am reușit să mă adun și să continui. Aș vrea să treacă vacanța asta, să-mi pun gândurile la un loc. Nu vreau să iau o decizie acum, sunt un tip care nu fuge de momentele grele, nu știu daca retragerea mea ar ajuta„, a spus Vlad Chiricheș, pentru Antena Sport.

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori”

Gică Popescu i-a făcut praf pe „tricolori” după România – Muntenegru 0-3. Fostul căpitan al echipei naţionale a privit confruntarea din Giuleşti şi a răbufnit la final, după ce România s-a făcut de râs în faţa propriilor suporteri.

Reclamă

„Este una dintre cele mai triste seri ale fotbalului românesc. Am fost învinşi de o echipă din Liga a 3-a. Am pierdut fără drept de apel în faţa celor din Muntenegru. Nu am arătat nimic. Am avut foarte puţine ocazii. E o seară pe care întreg fotbalul românesc o vor uita cu greu.

Nu aş vrea să îl pun la zid pe Vlad Chiricheş. Nu a prins o formă foarte bună, a greşit la multe goluri, dar nu e doar vina lui. E greu să emiţi pretenţii când nu trimiţi două şuturi pe spaţiul porţii! Nu aveau niciun fel de reacţie, aşteptau să plece în vacanţă! Părea că este o echipă formată din jucători pe finalul carierei! Vlad chiar are nevoie de o vacanţă. Aceste evoluţii îl afectează”, a răbufnit Gică Popescu, potrivit Prima Sport.

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol. Nu doar selecţionerul a fost luat la ţintă de fanii României. La final, jucătorii României au fost huiduiţi, în timp ce cei din Muntenegru au fost aplaudaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii nervoşi au cerut demisia atât selecţionerului Edi Iordănescu, cât şi lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF.

Fanii nu au mai suportat umilinţa cu Muntenegru şi au cerut demisii. Suporterii naţionalei au cerut demisiile selecţionerului Edi Iordănescu şi a lui Răzvan Burleanu. „Demisia! Demisia!„, a fost scandarea fanilor României. „Plecaţi cu toţii!” – au mai strigat ultraşii. Mai mult, fanii echipei naţionale i-au scandat numele lui Gică Hagi.

Muntenegru a marcat de 3 ori în Giuleşti. Stefan Mugosa a reuşit un hat-trick şi a încins spiritele în rândul fanilor români.

 

Recomandări
  • România – Muntenegru 0-3
  • Reacția lui Vlad Chiricheș

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby Vezi toate știrile
Citește și